Embodied Leadership    

DIN KROP ER DIT LIV
- OG POTENTIALE

"Together we create a new world that includes our full embodied intelligence"

Fremtiden kræver optimeret lederskab!

Embodied Leadership isn't something you do - it's  who you are!


Hvad er Embodied Leadership:

"Lead at a deeper level of self-awareness, developing your abilities to be the leader you want to be, and achieving what you are committed to achieving". 

Embodied Leadership er et begreb og en evne som fremadrettet bliver afgørende i flere sammenhænge, og det har ikke kun betydning for dig som sidder i en lederposition i dit arbejde! 

'Embodied Leadership' handler om at forstå og favne din krop som en helhed - både fysiske, mentale, emotionelle, bevidste og ubevidste aspekter af din krop - OG at lede din krop til de bedste betingelser for sit virke og restitution. Et optimeret 'Embodied Leadership' handler om at forbedre din evne til at mærke de signaler, som din krop sender og handle på dem, på den mest hensigtsmæssige måde.

Når din evne til at bruge Embodied Leadership i praksis forbedres, vil du blive mere komfortabel i dit eget "skin" - og føle en forbedret forbindelse til din krop og dens indbyggede GPS. Embodied Leadership handler om at frigive dit skjulte potentiale og blokkeringer, som indtil nu har været begrænsninger i dit liv (både bevidste og ubevidste), og dermed påvirket dine resultater (i dit arbejde eller privatliv) og dit energiregnskab. 

 

 

Embodied Leadership er din GPS i nutidens fast pace samfund!
 

Embodied Leadership kræver et opdateret Mindset omkring hvad kroppen er - hvilket er afgørende for at kunne nå nye højder! Vi lever med og er trænet ind i et (både bevidst og ubevidst) Mindset som grundlæggende ser kroppen som en maskine opdelt i stykker og dele, som transporterer "stjernen på holdet"; din "rationelle hjerne" fra A til B. 

Dette fragmenterede og begrænsede billede af vores biologi, kropsdesign og intelligens har store konsekvenser og har medført en normaltilstand, hvor vi er stærkt afskåret fra vores biologiske intelligens og dens indebyggede gps. For selv om vi lever i et high tech & højt udviklet samfund med flotte teorier og kloge forklaringer om det meste - halter vores praksis gevaldigt!

Din krop er i praksis det hele! Den indeholder din fysik, din psyke, dit sind, dine tanker, dine følelser, dine oplevelser, det rationelle dig & det emotionelle dig - det hele - hele tiden! Din krop skelner ikke mellem arbejde og fritid - du har 1 energiregnskab! Din krop er ikke defekt når den "larmer", er ubehagelig, opleves presset eller føles forkert - den spiller altid på dit hold! Din krop lyver aldrig, og den tilstand den har i dag med alt den er (og ikke er), er blandt andet et resultat af hvad den er blevet tilbudt i dit liv indtil nu!


Embodied Leadership = Bæredygtig sundhed!

"An embodied leader holds a quality of presence, magnetism and inspiration that spark a fire of creativity and innovation in their relationships and environment." 

 Vi jagter bæredygtighed - eller gør vi egentlig? Det er ihvertfald et samfunds narrativ vi bliver fortalt - igen og igen!

For at kunne forvente ærlig bæredygtighed er det afgørende at vi kigger på vores relation til vores krop og dens energiforvaltning som helhed. Sundhed betyder helhed ("wholeness, a being whole, sound or well) og bæredygtig betyder at støtte og opretholde - hvilket vi i praksis har vi bevæget os langt væk fra! Vi lever i en tid hvor det er afgørende at vi alle gør en forskel der hvor vi kan - og det starter med dit hjem - det starter med din krop!

Biologisk vs Kunstig intelligens!  

I et samfund og en kultur med øgende kompleksitet, bombardement af information og stimuli samt øget hastighed - øges også mængden af forpligtigelser og krav til din tid og dit energiniveau! Dette ender i et øget pres og en rovdrift på din krop og din biologi, og skaber et hav af symptomer og diagnoser vi som samfund manisk løber rundt for at quick fikse!  

Vi lever i en verden i ændring, hvor det aldrig har været vigtigere - at tage stilling til vores biologiske natur og intelligens. Vi lever i en tid, hvor der bliver eksperimenteret med fusionen mellem biologien og teknologien i et tempo vi slet ikke forstår, og vi kan kun gætte os til hvad fremtiden bringer. 

Det har aldrig været vigtigere at tage ejerskab i over den biologi vi er her med - og udnytte større dele af den komplicerede intelligens vores krops design rummer! 


Embodied Leadership kræver optimal hjælp og støtte

"Power is energy. We power our electrical grids through a variety of energy sources such as fossil fuels, wind, water and the sun. Similarly, our presence and attention is our life force and our power!"


Du er den eneste som kan styre din egen energi! Du sidder altid med dit joystick! Du er altid den vigtigste behandler i dit liv! Punktum.

Det mekaniske kropssyn vi er trænet ind i stimulerer vores POWERLESSNESS! Det gør at vi er trænet til at tro at det kun er autoriteter som har læst om kroppen på universitet som ved bedst hvordan du og din navigation fungerer! Det kunne ikke være mere forkert!

Selvfølgelig skal vi bruge den hjælp som er tilgængelig, hvilket ofte indebærer hjælp fra fagpersoner som er uddannet indenfor krop og sundhed. - Men jo bedre du træner dig ud af at; "min krop skal fikses udefra af nogen som kan latin bedre end mig" - jo mere bæredygtige resultater kan du skabe - og ikke mindst; jo større forskel kan du lave i en verden med ekstremt behov for ligepræcis det!

Din krops og helbreds absolut vigtigste forsikring i nutidens høje tempo og høje krav - er at investere i 'Embodied Leadership' i dit liv. Du optimerer dit eget 'energi management', med god grænsesætning og navigation i din krop - så du forbedrer din krops ladeevne og optimerer din vitalitet og modstandsdygtighed.  

Sandheden er dog; at i nutidens fast pace samfund er det ikke "bare lige" at finde ind til - og stole på egne navigation! Vi har brug for gode hjælpere og god støtte til effektivt at styrke eget Embodied Leadership! Se det som en vigtig investering i dit liv!

 
Har du brug for Embodied Leadership?

Kræver din målsætning og dine drømme i dit liv et godt lederskab?

Absolut!

Embodied Leadership er for dig der ønsker at optimere det potentiale du er her med, ønsker at nå dine mål du sætter dig samtidig med at du ønsker mindre modstand på vejen mod at nå dem!

Du ønsker at få så mange kilomenter "ud af din tank" som muligt, og ønsker at optimere din egen energibalance - hvor så lidt energi som muligt spildes på områder som spænder ben på din vej!

Har du drive, engagement og en målsætning - så er din krop dit absolut vigtigste og mest værdifulde redskab til at nå dine mål - såfremt du ønsker at din krop "betaler" så lidt som mulig på vejen!

 - og din krop lyver aldrig!

Den absolut bedste måde at finde ud af om du har gavn af Embodied Leadership i dit liv - er at spørge din krop! Ærligt!

Er der forbedringspotentiale? Lever du i og med en krop som er din absolut bedste medspiller? Eller opleves den som en modstander på din vej?Ønsker du min hjælp?

Hilde er udvikleren og fagpersonen bag bioLEAD Method.

Embodied Leadership er en af hjørnestenene i bioLEAD metoden, og du kan lære at bruge og implementere Hildes tilgang til Embodied Leadership gennem hendes eksklusive 1:1 forløb; LEAD. Her får du eksklusiv adgang til hendes ekspertise via et bioLEAD Master Program, som giver dig effektive og langvarige resultater på 12 uger.

Formålet med et LEAD forløb er at styrke dig som besidder den kraftfulde kombination af engangment og empati - og som ønsker at gøre en forskel samtidig med at du prioriterer dig selv og din krop så du får maksimalt udbytte af den energi du lægger i dine projekter!

Ønsker du Hildes hjælp til at optimere dit Embodied Leadership i din krop og dit liv? Ønsker du at spilde mindre energi, så din krop bruger mindre energi på det der begrænser dig, og mere energi på det der giver dig fremdrift?

Tag lederskabet over din krop tilbage - tag LEADerskab! 

LÆS MERE OM DIT LEAD FORLØB HER