Hvor meget betaler din krop og dit helbred - i fast-pace samfundets hektiske tempo og høje krav?

 

- og hvad kan du egentlig gøre ved det?

 
#kenderdufølelsen? er et mærkbart foredrag som sætter et ærligt fokus på kroppens status - i 2024
- og ikke mindst; dine fantastiske MULIGHEDER til at skabe mærkbare, kraftfulde og varige ændringer i din krop - og dit liv  


 

8Y9A9622

 

 

Har I brug for en cocktail af; en feel good vitaminindsprøjtning kombineret med rå ærlighed?

 

Book terapeut Hilde Gudding Holan ud til jer og boost jeres tilgang til egen krop & eget energiregnskab.

 

Har du det bedre, gør du det bedre! 


I foredraget #kenderdufølelsen? giver Hilde jer sin unikke løsningsmodel hun har udviklet på baggrund af 20+ års erfaring fra sin egen kliniske praksis som terapeut.

og sine hard core erfaringer som patient i eget liv.

Foredraget bygges op rundt Hildes 5 oversete og afgørende ingredienser - for at kunne spille på samme hold kroppen i dagens 'fast pace' samfund

- og for at kunne forvente at levere bæredygtig effektivitet i dit liv - med lave omkostninger i din krop & dit helbred!Ja tak - vi er interesseret i at booke Hilde ud til os! 

Hvor lykkelige og vitale er vi (helt ærlig) i vores krop i dag? 

 

#kenderdufølelsen? - er et underholdende, inspirerende og mærkbart foredrag om, hvad der kræves af os for at leve i en sund krop - med puls - i dagens 'fast pace' samfund.

Vi lever i og med kroppe som irriterer, frustrerer og bekymrer, men faker lykke og overskud i vores # online!

Vi lever med en rovdrift vi anser som normal - hvor vores krop ofte betaler en høj pris - bare for at kunne hænge med og holde ud - og hvor nogen af os betaler en højere pris end andre.

Vi lever i en poleret verden som jagter sandhed, perfektion og korrekthed - hvor selv vores uperfekte krop skal være perfekt! Vi svømmer i flotte teorier og forskningsresultater vi fagpersoner bliver liderlige af! Spørgsmålet er; hænger det sammen i praksis?


8Y9A0016b-edited8Y9A0055

 

Sundhed er så meget mere end broccoli og intervaltræning!

 

Opdater din krop til 2024!


Kroppens intelligens er så undervurderet, mistforstået & bedøvet - hvilket koster både samfundet og dig meget. Spørgsmålet er; hvor meget?

Sat på spidsen lever vi i dagens samfund i stagnerede og inflammerede kroppe, som higer efter at blive fikset. 

Det er tid til en opdatering af vores Mindset omkring kroppen! For at sige det politisk ukorrekt; at rense op i gammelt lort bliver afgørende, hvis vi skal forvente nye og bedre resultater i det hurtige tempo, vi lever i dag.

Det er ikke bare vores ydre klima, som higer efter bedre ressource forvaltning - det gør vores kroppe og indre klima i aller højeste grad også!

Fremtiden kræver at vi tager større lederskab i egen krop, med andre ord; at vi tager det fede ansvar - hvor ordet ansvar går fra at være; en grundlæggende følelse af dårlig samvittighed til en kraftfuld følelse af ejerskab!


 

"Hvis det har spredt sig, kan vi ikke hjælpe dig - glædelig jul"!

Læge - Rigshospitalet København December 2019

 


OM FOREDRAGSHOLDEREN

Hilde - en eminent terapeut & formidler!

 

Hilde er uddannet fysioterapeut, elsker at udfordre en konservativ branche og har udviklet behandlingsmetoden bioLEAD. Hilde giver dig her et ufiltreret foredrag med masser af glimt i øjet.

Om det der gør ondt, om hvordan vi har designet et samfund, som har "glaseret lorten" for at få den til at se bedre ud, selv om den "smager lige så råddent"!

Om forvirring og håbløshed - men ikke mindst - om hvilke muligheder vi er her med - og at du er din absolut vigtigste aktie i din egen sundhed! 

Hilde giver dig inspiration og håb baseret på sin faglige ekspertise og ikke mindst, med sin egen personlige historie - hvor kræft og dødsangst åbnede en ny dimension og gav et spark i røven og en klarhed om et budskab, Hilde brænder for at give videre.

Et budskab alle kan inspireres af; hvor formålet er at have det så ærligt godt som muligt, mens vi er her!


BOOK HILDE UD TIL JER OG BLIV INSPIRERET! TAG KONTAKT OG VI ER I DIALOG!