DIN KROP ER DIT LIV - OG POTENTIALE

 

Forvalter du dit værdifulde energiregnskab optimalt?

Eller øser du ud energi med dårlig afkastning i din hverdag - med begrænsede evner til at genoplade batteriet igen?


Sort og Hvid Foto Rejse Influencer Digital Brutalisme Instagram Historie Sæt

 

Jeg tilbyder eksklusive 1:1 forløb og hjælper dig med at fintune din forvaltning af dine værdifulde energiressourcer

- og skræddersyer en strategi tilpasset dig og din hverdag - som gør det enkelt at implementere Produktive Pauser i et hektisk levevis. 

 

Jeg hjælper dig med at tage et bæredygtig og ærlig ansvar indefra - så din krop og dens GPS bliver din vigtigste medspiller i din hverdag.

Du får tilgang til et unikt 1:1 Program - som hjælper dig med at FORBINDE dit fysiske, mentale og emotionelle potentiale - og finde ind til din unikke opskrift til forvaltning af dit værdifulde energiregnskab.

Jeg kalder det at SIDDE I FØRERSÆDET!

 

Mine 1:1 Forløb er særlig designet til dig: 

♻️Som brænder for at gøre en forskel med dit engagement & din energi - fordi du ved at du er her med et formål (uanset om du har fundet det eller ej)

♻️Du kender følelsen af at din krop - og sind - betaler en pris for dit engagement - hvor hverdagens pres hober sig op, giver dig symptomer som ikke slipper, udfordrer dine navigationsevner og presser dit energiregnskab. 

♻️Du tænder på at se dine nuværende udfordringer i din krop - og modstand i dit liv - som dine MULIGHEDER - og som en direkte nøgle til at udnytte din krops kraftfulde potentiale.  


Jeg tilbyder et begrænset antal forløb og søger dig som er et godt match og som jeg kan hjælpe til mærkbare og kraftfulde ændringer i din krop.
Hvis du oplever at jeg taler til dig - så udfyld mit kontaktformular og så finder vi ud af om vi skal samarbejde mod dit ønskede mål i 12 uger.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Engagerede hilsener fra Hilde Gudding Holan - fysioterapeut og udvikler af behandlingsmetoden bioLEAD.


 

Hvad vil det (helt ærligt) betyde for dig i din hverdag

- hvis din krop virkelig spillede på dit hold - med et energiregnskab i vater?🍀


 

Du oplever at et eller flere af følgende punkter - stjæler værdifuld energi i din hverdag:


🍀 Irriterende smerter eller spændinger i din krop som ikke slipper

- eller "på mystisk vis" vender tilbage når du troede du var af med dem!

🍀 Et højt stressniveau (et mentalt eller fysisk pres i din hverdag) du har svært ved at regulere og nulstille

Med andre ord; din krop (og dit sind) er påvirket af Hamsterhjulet -  og du har svært ved at slappe af og restituere optimalt

🍀Et energiregnskab i ubalance - med et "batteri" du har svært ved at genoplade optimalt

- og du mister værdifuld energi uden at få nok tilbage for det du giver ud!


🍀 Eller du ønsker "blot" at forebygge - fordi du ved hvor begrænsende det er at have en krop (og et sind) som ikke fungerer optimalt.

 

Så du kan have fuldt fokus på; at brænde for - uden at du risikerer at brænde ud!

 

White And Green Minimalist Geometric Table Of Contents Document - 1

 

 

Er du interesseret i at finde ud af om et 12 ugers forløb med mig er det rigtige for dig?

Eller har du spørgsmål til forløbet?

Udfyld kontaktformular og vi er i dialog


Thank you so much! I'll be in touch shortly.

 

Jeg giver dig tilgang til mine unikke ingredienser på effektive og dybdegående ændringer

- og hjælper dig med at skabe en god sammenhæng mellem din krops energiudgifter & dine genopladningsevner.


 

Jeg giver dig 5 værdifulde ingredienser i et hektisk levevis


♻️Frigive spændingsmønstre og modstand - og genskabe frihed, lethed og ro i din krop - som gør det lettere for dig at have fuldt fokus på dine mål og overblik over dine opgaver i din hverdag.

♻️ Effektive øvelser & redskaber som træner din evne til at regulere din krops stress- og spændingsniveau - som gør det lettere at tage ansvar for hvordan du har det - og tage lederskab i din hverdag.

♻️Naviger efter din krops unikke behov. 12 uger med mig er ikke en One size fits all løsning. Jeg hjælper dig så du kan passe på DIG på en optimal måde når et højt tempo og høje krav presser dig.  Et skærpet nærvær og tydeligt fokus og du får så mange "km ud af din tank" som mulig.

♻️ Enkel og effektiv implementering af PRODUKTIVE PAUSER! Jeg hjælper dig med at designe en skræddersyet rutine/rytme som er tilpasset dine udfordringer og din hverdag. En bæredygtig løsning for din krop!

♻️ Jeg har din ryg og har designet et program som giver dig optimal støtte! Udnyt min erfaring og find ind til din bedste recept til din krop - så du kan have fuldt fokus på det du brænder for at gøre i din hverdag. 

 

B47C0399-33C1-4672-935F-A1807E0BFF86

 

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

 

Mine 1:1 forløb skræddersyes til dig - og kan både sammensættes som;

 

1. online forløb - hvor jeg hjælper dig med at skabe magi hjemmefra

eller

2. Forløb som indeholder mine unikke behandlingssessioner i København - og giver dig en ekstra effektiv og dybdegående effekt.

 

 

PS: Jeg giver dig muligheden til at opleve en Kickstart Behandling i København inden du beslutter at hoppe ombord i 12 uger med mig.

En Kickstart behandling indeholder:

♻️ Undersøgelse + behandling - hvor jeg hjælper dig med at se en vigtig SAMMENHÆNG mellem din krops spændingsmønstre - og de udfordringer du oplever i dag.

♻️ Du får et indblik i bioLEAD Metoden og de effektive  behandlingsteknikkerne - jeg har over 20 års erfaring med fra min praksis - hvor jeg har hjulpet rigtig mange klienter til markante ændringer i krop og sind. 

♻️ Jeg hjælper dig med at sætte et optimalt fokus fremadrettet - og giver dig øvelser som er særlig tilpasset dine udfordringer - så du kan kickstarte og vedligeholde vigtige ændringer i din krop.

♻️ Online materiale i forkant af konsultationen som hjælper dig med at få det optimale ud af tiden med mig

♻️ Afklaring om jeg er den rigtige til at hjælpe dig til at opnå mærkbare resultater i din krop og dit helbred fremadrettet

Lokation: Marmorvej 19, 2100 Kbh Ø
Pris: 1.800,-  for 75 min.Interesseret i at opleve en behandlingssession med mig i København?

 

Start med at udfylde mit kontaktformular - så finder vi ud af om en Kickstart behandling er en god investering for dig!72CF3BB8-780A-40B2-8F91-734D6ADD57E2

 

 

Er du interesseret i at finde ud af om et 12 ugers forløb med mig er det rigtige for dig?

Eller har du spørgsmål til forløbet?

Udfyld kontaktformular og vi er i dialog


Thank you so much! I'll be in touch shortly.

 

Jeg giver dig en unik tilgang til behandlingsmetoden bioLEAD

- og mulighed til at udnytte mine 20+ års erfaring fra min kliniske praksis


Sort og Hvid Foto Rejse Influencer Digital Brutalisme Instagram Historie Sæt - 8

 

Her er en opsummering af hvad et 12 ugers 1:1 forløb sammen med mig kan indeholde:


♻️ bioLEAD behandlinger i København / som hjælper dig med at bevidstgøre & frigive modstand & spændingsmønstre i din krop.

♻️ Online sessioner / som hjælper dig med at sætte et skarpt fokus på dit potentiale, hjælp til at frigive modstand i krop & sind og finde ind til din mest effektive strategi.

♻️ Tilgang til min Signatur online portal / hvor du får tilgang til information & øvelser som hjælper dig med at  designe et skræddersyet øvelsesprogram til din krop og din hverdag - og klæder dig på til at blive din vigtigste behandler i din hverdag.

♻️ Unlimited mail & messenger support hvor vi finder ind til hvilken støtte du har brug for - for at holde momentum og vedligehold af dine resultater.

♻️ Pris: Afhænger af hvordan forløbet sammensættes - book en samtale med mig så finder vi en løsning som passer for dig.

 

Er du klar til at sætte dig i det kraftfulde førersædet i din krop?

Lad os finde ud af om min hjælp er designet direkte til dig - Udfyld kontaktformularet allerede i dag

 

Jeg ser frem til at høre fra dig🔥

Hilde Gudding Holan - uddannet fysioterapeut & udvikler af bioLEAD Method

 

Mine fantastiske kunder siger

Hilde Holan

🇩🇰 Jeg kommer til Hilde med langvarige spændinger og smerter i skulder, ryg og brystregion. Efter få behandlinger kombineret med Hildes øvelser og teknikker på hendes online portal -oplever jeg store ændringer.
Hilde har lært mig at ‘møde’ mine ubevidste blokeringer og slappe af på en ny måde, og jeg oplever en ny frihedsfølelse i kroppen.

Jeg er lige nu ved at udgive en bog, samt indlæse den som lydbog (med det stress der følger med). At indlæse sin egen tekst kræver stor opmærksomhed på åndedræt og udtale. Hilde lægger øvelser op, som er særlig tilpasset mine behov lige nu. Hvad det angår, er Hilde nu blevet min engel.

Forfatter

Hilde Holan

🇳🇴 Hildes unike metode og syn på kroppen gir bare mening, og har hatt en utrolig effekt. Hilde er veldig god til å lytte til både det jeg og kroppen min sier, og justerer behandlingen deretter. Hun gir meg råd og enkle oppgaver mellom hver gang, som gjør at det kjennes veldig trygt å ha Hilde som Mentor, med hennes solide kompetanse og erfaring.

Inkubatorleder, TLab, Steinkjer, Norge

Hilde Holan

🇩🇰 Hilde handler på det hele menneske. En konsultation hos Hilde sætter gang i mit system og får min krop til at hænge sammen og fungere i min ofte hektiske hverdag!

Chefskonsulent, Kbh Kommune

Hilde Holan

🇩🇰 Hildes behandlinger og konsultationer bringer mig i dialog med min krop jeg ellers ikke har tilgang til. Det betyder at gamle mønstre løsnes og mere og mere energi frisættes for hver behandling jeg får. Resultatet er en meget mere fri krop med færre spændinger, og ikke mindst; langt bedre adgang til mine egne ressourcer.

Selvstændig, København

Hilde Holan

🇩🇰 Hvis du er klar til at udfordre dig selv og klar til at finde ud af hvor "slemt det står til med dit indre og ydre styresystem" så er Hilde den helt rigtige at kontakte! Med hendes nemme og letforståelige "talks" og øvelser, har hun med sin humor, kæmpe viden og erfaring om og med kroppen hjulpet mig til at få det meget bedre både i kroppen og mentalt - lært mig at lade hele kroppen og ikke bare min hjerne guide mig til at forstå mig selv i denne her verden langt bedre.
Hendes forløb er langsigtet og ikke bare brandslukning og her&nu hjælp!
Tak Hilde!

Lærer, København

Hilde Holan

Den absolut vigtigste investering - for dig som ønsker varige ændringer i din krop og dit helbred - er god navigation fra start.
I dagens fast pace samfund ender vi ofte med at løbe efter mål som ender i kortvarige Quick Fix løsninger.
Jeg brænder for at hjælpe dig som ønsker at indarbejde en strategi i din hektiske hverdag som giver dig varige ændringer i din krop og dit liv!

Fysioterapeut og udvikler af bioLEAD Method

 

Er du trænet til at se din krop som dit vigtigste fundament - i dit liv?

Du lever i en travl verden som bombarderer dig med krav, mængder af stimuli og konstant stillingstagen

- og efterlader dig med at; 


🍀Du savner mere nærvær og opkobling i DIG - i din hverdag - og du ønsker ikke at leve dit liv i et konstant jag efter "det næste", fordi du ved at livet OPLEVES og at dit nærvær er proportionalt med hvor tilfredsstillet du er i dit liv.


🍀Du mærker modstand i din krop - og du længes efter frihed og flow i din hverdag - uden at kroppen bliver en begrænsing.

Du ønsker at opleve frihed til at følge din autentiske vej - og gøre den forskel du brænder for at gøre (og være).


🍀Du ved at du har brug for optimal støtte for at kunne frigive dit potentiale

- og at en hverdag bombarderet med stimuli og krav udfordrer dit fokus og muligheden til effektivt at skabe mærkbare ændringer & justeringer i din hverdag.

 

Taler mine værdier til dig?

Udfyld mit kontaktformular i dag - så finder vi ud af om et 12 ugers 1:1 forløb er for dig.


MIN MISSION

Jeg hjælper dig tilbage i førersædet i din krop! 


Jeg er en engageret fagperson og et høj-empatisk designet menneske som selv har betalt en høj pris i min krop for min passion og mit høje engagement

- derfor brænder jeg for at hjælpe dig som brænder for at gøre en forskel med dit engagement og dine evner!

 Du er nemlig smertelig klar over at dagens hektiske tempo, høje pres og uendelige krav - ender i en rovdrift på kroppen - som ikke kan fortsætte i det uendelige!

Hvis mine ord giver genklang hos noget i dig - så vil jeg glæde mig til at tage en snak med dig, høre din historie og sætte et skarpt fokus på din recept på mærkbare ændringer i din krop og dit liv.

Hilde Gudding Holan

 

Brown Modern Bicycle Wooden Sign Instagram Post

 

 

Er du interesseret i at finde ud af om et 12 ugers forløb med mig er det rigtige for dig?

Eller har du spørgsmål til forløbet?

Udfyld kontaktformular og vi er i dialog


Thank you so much! I'll be in touch shortly.