DIN KROP ER DIT LIV - OG POTENTIALE

BC032993-C483-4CF9-AF99-AEB21E55DB29

 

Lad os finde ud af om min unikke behandlingsmetode er for dig

Book en gratis samtale med mig allerede i dag

 

PS: Hvis det jeg skriver på denne side taler til DIG

- er det et godt tegn på at jeg vil kunne hjælpe dig til værdifulde ændringer i din krop - og dit liv.

Så book din samtale med mig allerede i dag - og jeg ser frem til at være i dialog med dig

Engagerede hilsener fra Hilde Gudding Holan - fysioterapeut og udvikler af behandlingsmetoden bioLEAD


Klik her og BOOK en gratis og uforpligtende samtale allerede i dag

 

Mine behandlinger og skræddersyede behandlingsforløb er særlig designet til dig der brænder for at gøre en forskel - med dit engagement og dine evner

 

MEN du oplever at din krop stjæler værdifuld energi fra dit fokus i din hverdag

OG du ved at din krop og dit helbred spiller en afgørende rolle for at kunne; nå dine mål på en tilfredsstillende måde - og være din bedste udgave af dig på vejen derhen 

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

 

Jeg tilbyder Kickstart behandlinger i København

 

En Kickstart behandling indeholder:

 

♻️ Undersøgelse + behandling - hvor jeg hjælper dig med at se en vigtig SAMMENHÆNG mellom din krops spændingsmønstre - og de udfordringer du oplever i dag.

♻️ Du får et indblik i bioLEAD Metoden og de effektive  behandlingsteknikkerne - jeg har over 20 års erfaring med fra min praksis - hvor jeg har hjulpet rigtig mange klienter til markante ændringer i krop og sind. 

♻️ Jeg hjælper dig med at sætte et optimalt fokus fremadrettet - og giver dig øvelser som er særlig tilpasset dine utfordringer - så du kan kickstarte og vedligeholde vigtige ændringer i din krop.

♻️ Online materiale i forkant af konsultationen som hjælper dig med at få det optimale ud af tiden med mig

♻️ Afklaring om jeg er den rigtige til at hjælpe dig til at opnå mærkbare resultater i din krop og dit helbred fremadrettet

Lokation: Marmorvej 19, 2100 Kbh Ø
Pris: 1.800,-  for 75 min.Måske noget for dig?

 

Jeg har behandlingstider tilgængelig -  og for at sikre DIN investering (både i tid og penge)

tilbyder jeg dig en gratis samtale først

så finder vi ud af om jeg er den rigtige til at Kickstarte mærkbare og varige ændringer i din krop.Klik her og BOOK en gratis og uforpligtende samtale allerede i dag
72CF3BB8-780A-40B2-8F91-734D6ADD57E2

 

Hvad vil det (helt ærligt) betyde for dig i din hverdag - hvis din krop virkelig spillede på dit hold?🍀

 

Sort og Hvid Foto Rejse Influencer Digital Brutalisme Instagram Historie Sæt - 6

 

Du oplever at et eller flere af følgende punkter - stjæler værdifuld energi i din hverdag:


Irriterende smerter eller spændinger i din krop som ikke slipper - eller "på mystisk vis" vender tilbage når du troede du var af med dem!

✅ Et højt stressniveau (et mentalt eller fysisk pres i din hverdag) du har svært ved at regulere og nulstille

Med andre ord; din krop (og dit sind) er påvirket af Hamsterhjulet -  og du har svært ved at slappe af og restituere optimalt

Et energiregnskab i ubalance - med et "batteri" du har svært ved at genoplade optimalt - og du mister værdifuld energi uden at få nok tilbage for det du giver ud!


✅ Eller du ønsker "blot" at forebygge - fordi du ved hvor begrænsende det er at have en krop (og et sind) som ikke fungerer optimalt.

Så du kan have fuldt fokus på; at brænde for - uden at du risikerer at brænde ud!

 

Klik her og BOOK en gratis og uforpligtende samtale allerede i dag

 

Jeg hjælper dig tilbage til det kraftfulde førersædet - i din krop


 

Og giver dig 5 værdifulde ingredienser i et hektisk levevis


♻️Frigive spændingsmønstre og modstand - og genskabe frihed, lethed og ro i din krop - som gør det lettere for dig at have fuldt fokus på dine mål og overblik over dine opgaver i din hverdag.

♻️ Effektive redskaber som træner din evne til at regulere din krops stress- og spændingsniveau - som gør det lettere at tage ansvar for hvordan du har det - og tage lederskap i din hverdag.

♻️Navigere efter din krops unikke behov, og passe på DIG på en optimal måde når et højt tempo og høje krav presser dig - som skærper dit fokus og du får så mange "km ud af din tank" som muligt.

♻️ Enkel og effektiv implementering af skræddersyet rutine tilpasset dine udfordringer og din hverdag - den absolut største udfordring i dagens hektiske levevis!

♻️ Jeg har din ryg! Udnyt min erfaring og find ind til din bedste recept til din krop - så du kan have fuldt fokus på det du brænder for at gøre i din hverdag.

 

Klik her og BOOK en gratis og uforpligtende samtale allerede i dag
C179E26E-972D-4428-A49E-CD57D3746143

 

Få en unik tilgang til behandlingsmetoden bioLEAD - og udnyt mine 20+ års erfaring


Sort og Hvid Foto Rejse Influencer Digital Brutalisme Instagram Historie Sæt - 8

 

Jeg giver dig tilgang til mit 12 ugers bioLEAD Master Program

 

Hvis Kickstart behandlingen taler til dig - tilbyder jeg min ekspertise - og sammensætter et 12 ugers forløb til dig - efter dine behov.

 

Et behandlings set-up jeg har 20+ års erfaring med fra min kliniske praksis.

Hvor jeg har hjulpet rigtig mange med mange forskellige problemstillinger i krop og sind - tilbage til det kraftfulde førersædet i egen krop!

 

MEN lad os først finde ud af om min hjælp er designet direkte til dig! BOOK din gratis samtale allerede i dag

 

Jeg ser frem til at høre fra dig🔥

Hilde Gudding Holan - uddannet fysioterapeut & udvikler af bioLEAD Method

 

Klik her og BOOK en gratis og uforpligtende samtale allerede i dag

Mine fantastiske kunder siger

Hilde Holan

🇩🇰 Jeg kommer til Hilde med langvarige spændinger og smerter i skulder, ryg og brystregion. Efter få behandlinger kombineret med Hildes øvelser og teknikker på hendes online portal -oplever jeg store ændringer.
Hilde har lært mig at ‘møde’ mine ubevidste blokeringer og slappe af på en ny måde, og jeg oplever en ny frihedsfølelse i kroppen.

Jeg er lige nu ved at udgive en bog, samt indlæse den som lydbog (med det stress der følger med). At indlæse sin egen tekst kræver stor opmærksomhed på åndedræt og udtale. Hilde lægger øvelser op, som er særlig tilpasset mine behov lige nu. Hvad det angår, er Hilde nu blevet min engel.

Forfatter

Hilde Holan

🇳🇴 Hildes unike metode og syn på kroppen gir bare mening, og har hatt en utrolig effekt. Hilde er veldig god til å lytte til både det jeg og kroppen min sier, og justerer behandlingen deretter. Hun gir meg råd og enkle oppgaver mellom hver gang, som gjør at det kjennes veldig trygt å ha Hilde som Mentor, med hennes solide kompetanse og erfaring.

Inkubatorleder, TLab, Steinkjer, Norge

Hilde Holan

🇩🇰 Hilde handler på det hele menneske. En konsultation hos Hilde sætter gang i mit system og får min krop til at hænge sammen og fungere i min ofte hektiske hverdag!

Chefskonsulent, Kbh Kommune

Hilde Holan

🇩🇰 Hildes behandlinger og konsultationer bringer mig i dialog med min krop jeg ellers ikke har tilgang til. Det betyder at gamle mønstre løsnes og mere og mere energi frisættes for hver behandling jeg får. Resultatet er en meget mere fri krop med færre spændinger, og ikke mindst; langt bedre adgang til mine egne ressourcer.

Selvstændig, København

Hilde Holan

🇩🇰 Hvis du er klar til at udfordre dig selv og klar til at finde ud af hvor "slemt det står til med dit indre og ydre styresystem" så er Hilde den helt rigtige at kontakte! Med hendes nemme og letforståelige "talks" og øvelser, har hun med sin humor, kæmpe viden og erfaring om og med kroppen hjulpet mig til at få det meget bedre både i kroppen og mentalt - lært mig at lade hele kroppen og ikke bare min hjerne guide mig til at forstå mig selv i denne her verden langt bedre.
Hendes forløb er langsigtet og ikke bare brandslukning og her&nu hjælp!
Tak Hilde!

Lærer, København

Hilde Holan

Den absolut vigtigste investering - for dig som ønsker varige ændringer i din krop og dit helbred - er god navigation fra start.
I dagens fast pace samfund ender vi ofte med at løbe efter mål som ender i kortvarige Quick Fix løsninger.
Jeg brænder for at hjælpe dig som ønsker at indarbejde en strategi i din hektiske hverdag som giver dig varige ændringer i din krop og dit liv!

Fysioterapeut og udvikler af bioLEAD Method

MIN MISSION

Jeg hjælper dig tilbage i førersædet i din krop! 


Jeg er en engageret fagperson og et høj-empatisk designet menneske som selv har betalt en høj pris i min krop for min passion og mit høje engagement

- derfor brænder jeg for at hjælpe dig som brænder for at gøre en forskel med dit engagement og dine evner!

 Du er nemlig smertelig klar over at dagens hektiske tempo, høje pres og uendelige krav - ender i en rovdrift på kroppen - som ikke kan fortsætte i det uendelige!

Hvis mine ord giver genklang hos noget i dig - så vil jeg glæde mig til at tage en snak med dig, høre din historie og sætte et skarpt fokus på din recept på mærkbare ændringer i din krop og dit liv.

Hilde Gudding Holan

 

Klik her og BOOK en gratis og uforpligtende samtale allerede i dag
Brown Modern Bicycle Wooden Sign Instagram Post

Har du spørgsmål til mig  - send mig en besked så er vi i dialog

Thank you so much! I'll be in touch shortly.