Jeg hjælper dig - i løbet af 12 uger - til at lave din krops vigtigste investering 

 

Din krop er designet så ufattelig intelligent - en intelligens du mest sandsynlig udnytter minimalt i dagens fast pace samfund - hvor din krop ender som din modstander med smerter, spændinger, frustrationer og nødløsninger


LEAD er et kraftfuldt - 12 ugers - 1:1 forløb som hjælper dig med at tage lederskabet over din krop tilbage. Et LEAD forløbs hovedformål er at hjælpe dig tilbage i førersædet - så du kan navigere efter din krops behov - og dermed gøre det lettere, at leve det liv og arbejde mod de mål du ønsker og brænder for.

Helt konkret vil du opnå at opleve færre smerter og spændinger, en ubeskrivelig frihedsfølelse i din krop, mental og emotionel klarhed samt en værdifuld og kraftfuld evne til at regulere din krop, når din hverdag presser dig.


Hvorfor vælge et LEAD forløb

Du kender det godt; smerter som ikke forsvinder eller dukker op nye steder, mentalt pres og tanker som kværner non-stop - eller gnavende følelser af irritation, frustration eller bekymring (og du prøver at holde ud så godt du kan).

Du har prøvet forskellige behandlingsmetoder - men føler stadig det er noget som mangler. Du ved at din krop kan have det markant bedre end den har det i dag.

Et 12 ugers LEAD forløb er designet til dig som ønsker at se din krop som en vigtig medspiller til at opnå det du ønsker i dit liv. Uanset om du ønsker; at levere på højt niveau i dit job, skabe og udvikle kreative løsninger i din virksomhed eller bare (og absolut vigtigst) at være mere tilstede i dit liv, og optimere din evne til at passe på dig.

Din krop er dit vigtigste navigationsredskab mod at nå dine mål - den er dit permanente hjem - den indeholder et enormt uudnyttet potentiale og den er absolut ikke designet til en; one size fits all tilgang.

Så hvis du virkelig ønsker varige resultater i din krop i dagens fast pace samfund - så er det afgørende at;

1. Få en skræddersyet tilgang som er tilpasset til lige præcis din krop, og dine udfordringer - samt ser din krop både som den fysiske, mentale og emotionelle dig.

2. Få hjælp til at implementere nye rutiner og vaner med en strategi tilpasset dig og dine behov. 

3. Få hjælp til at se dine smerter, spændinger og indre stress som din bedste mulighed til at frigive det potentialet du er her med. 

 

Unik tilgang til behandlingsmetoden bioLEAD Method

bioLEAD Method er udviklet af Hilde Gudding Holan - og i løbet af et skræddersyet 12 ugers LEAD forløb får du en eksklusiv tilgang til Hildes ekspertise samt behandlingsmetoden bioLEAD Methods Master Program. Et dybdegående program som giver dig kraftfulde selvhjælps redskaber som sætter dig i førersædet i din krop og gør dig til din vigtigste behandler i dit liv. Hvor du kan "løbe længere på literen", og opleve mere overskud til at være den forandring du ønsker at se i din verden. 

Så spørgsmålet til dig det er; Når din krop er blevet din optimale medspiller - hvad vil du bruge din ekstra energi til og hvilken forskel vil du gøre?

 

Klik her og læs mere om bioLEAD Method og Master Programmet som danner fundamentet i et LEAD forløb.

 

Skræddersyede 1:1 forløb
- din forsikring for mærkbare resultater

 

 

 LEAD er skræddersyede forløb som sammensættes efter dine behov og målsætninger
- og kan foregå både som online og fysiske forløb.

For at sikre, at du får det bedste ud af dit forløb, afholdes der forud for forløbets start en indledende samtale.
Hilde tager kun de kunder ind i forløb, som hun ved at hun kan hjælpe og sikre fantastiske resultater.

Online forløb tilbydes både i Norge og Danmark.
Fysiske forløb & konsultationer foregår på Marmorvej 19, 2100 København. 

Pris afhænger af forløbets sammensætning.

Er du klar til at tage din krop til næste niveau? 

 

Online Forløb 1:1

12 uger

6 ugers kickstartprogram / screening af din krop

1:1 Online konsultationer 

Tilpasset øvelsesprogram

Tilgang til eksklusiv online portal

Ubegrænset Mail Support

m.m.


Fysisk Forløb 1:1

12 uger

Kickstartprogam / Screening / 3 x fysiske konsultationer 

Fysiske konsultationer / Behandlinger  

1:1 Online konsultationer 

Tilgang til eksklusiv online portal

Ubegrænset Mail Support

m.m.

 

Et 12 ugers LEAD forløb
giver dig

 

1. Eksklusiv tilgang til Hilde Gudding Holans bioLEAD Master Program - og opnå færre smerter og mindre fysisk ubehag, genskab mental ro og overblik samt emotionel klarhed og optimeret energiregnskab!

2. Eksklusiv tilgang til Hildes behandlinger. Hilde har begrænset tilgang til sine behandlinger som tilbydes kun til klienter i et forløb. Med Hildes effektive teknikker får du hjælp til at frigive blokkeringer og spændinger i din krop, samt opdatere dit mindset omkring din krop og omprogrammere dine begrænsende ubevidste overbevisninger, og opnå en ny lethed og frihed i din krop 

3. Effektive selvreguleringsteknikker. 
Få en optimeret forståelse af din krops indbyggede GPS, hvor du får redskaber og teknikker til at regulere og nulstille din krops pres og spændinger i en travl hverdag

A2889543-A454-47EF-A670-810D05C613D1-edited

4. Enkle og bæredygtige rutiner i din hverdag Få hjælp til at implementere bæredygtige rutiner som blandt andet indeholder blandt andet fysiske øvelser og mentale værktøjer som daglig opdaterer din krop og giver dig et skarpt fokus i din hverdag, og varige resulater i dit liv.

5. Skræddersyet løsningsmodel til dig og særlig tilgang til Hildes dybdegående erfaring, kompetencer og nærvær
For at sikre dine resultater har Hilde lavet et Master Program som giver dig optimale forudsætninger for at skabe mærkbare ændringer. Hilde har kun få pladser tilgængelige på sine LEAD forløb og dermed skabt en optimal ramme for at levere sin ekspertise og Mentor rolle til dig på højt niveau med fuldt fokus på dit behov.

 

8Y9A9622


Få det bedste ud af dit engagement, dine evner og din empati

Er der god balance mellem den mængde energi du giver ud og den du modtager?


Du er leder, entrepreneur eller selvstændig og du brænder for det du laver!

Du besidder den fantastiske & udfordrende kombination af engagement og empati!

Og din krop og dit helbred betaler for det! 


Sandheden er; at kombinationen af dit engagement og dine empatiske evner - "koster for meget" i dagens hurtigt løbende og højt pressede samfund

- og det kræver mod at prioritere dig selv og dit eget energiregnskab!

Forestil dig at smerter, anspændthed, uro og pres bliver erstattet med lethed i kroppen, samt klarhed og ro både mentalt og emotionelt. 

Hvad ville det betyde i dit liv og hvad vil du bruge din ekstra energi til?LEAD er en bæredygtig investering i din krop

Så  du kan
leve dit liv ud fra dit engagement og din passion - uden at din krop bliver en begrænsning på din vej. 


Under forløbet har vi fokus på at tænke langsigtet.
Det er din bedste forsikring - til at skabe varige resultater i din krop - så du kan have fuldt fokus på det du brænder for at lave.

 Ansøg om et LEAD forløb nu, og lad os sammen skabe den forandring du ønsker for din krop og i dit liv.
Hilde tager kun et eksklusivt antal nye klienter i forløb, så der er tid og fokus til dig og din udvikling.

Udfyld kontaktformularen og beskriv kort hvad dine udfordringer er.


 

Din sundhed handler om mere end broccoli & styrketræning 

Fremtiden kræver Embodied Leadership

Du lever i et samfund med højt pres og højt tempo - nutidens normal - hvor der er meget kort vej mellem at brænde for noget og at brænde ud.

Fremtiden kræver 'Embodied Leadership', hvis du ønsker at leve i den hurtige bane med højt pres og at levere resultater på højt niveau.

Embodied Leadership handler om at frigive din krops blokkeringer og dit skjulte potentiale og at se din krop som en intelligent GPS og forbedre din evne til at mærke, tolke og handle på kroppens signaler - på din mest hensigtsmæssige måde.

Hvis du fremadrettet ønsker at levere bæredygtige resultater inden for det du brænder for - og dermed gøre en tiltrængt forskel i en verden i krise - er din krop en afgørende aktie på vejen mod dine mål. 

8Y9A0055
8Y9A9963

 

Min egen vej fra overbelastet til overskud!

Jeg er uddannet fysioterapeut, har haft min egen kliniske praksis i København i 20 år, udviklet behandlingsmetoden bioLEAD - og skabt mange gode resultater sammen med mine klienter.

Jeg er dygtig til det jeg laver, elsker mit arbejde og leverer gode resultater! 

Jeg brænder for mit fagfelt og har et enormt engagement og nysgerrighed. Dette kombineret med et høj 'empatisk design' - gør mig eminent i mit arbejde - men hvad med mig selv?

Min egen vej til 'Embodied Leadership'

At møde min egen væg, åbnede nye døre i min faglige tilgang til krop og sundhed - og blev grobunden til mit Master Program, som du nu har tilgang til i et LEAD forløb. Min egen 'walk the talk' tilgang - gør mig til en Mentor både med stærk faglig baggrund og dybdegående erfaring fra egne udfordringer i mit liv - hvor jeg daglig benytter min egen metode til at styrke min krop og mit fokus! 

Hilde Gudding Holan - Udvikler af LEAD og din Mentor til effektive og mærkbare resultater i din krop og dit liv. 


Jeg har din ryg!

Ud over at give dig effektive og langvarige resultater er dette min hovedopgave i et samarbejde med mine klienter! En kraftig undervurderet værdi i dagens pressede samfund!

Lad mig gøre det jeg er god til, så du kan have fuldt fokus på det du er her for at udrette!

Hilde Gudding Holan


 

 

Læs hvad Hildes klienter siger

 • Hilde Holan

  “🇩🇰Hildes behandlinger og konsultationer bringer mig i dialog med min krop jeg ellers ikke har tilgang til. Det betyder at gamle mønstre løsnes og mere og mere energi frisættes for hver behandling jeg får. Resultatet er en meget mere fri krop med færre spændinger, og ikke mindst; langt bedre adgang til mine egne ressourcer.”

  Selvstændig, Yogalærer, København

 • Hilde Holan

  “🇳🇴Hildes unike metode og syn på kroppen gir bare mening, og har hatt en utrolig effekt. Hilde er veldig god til å lytte til både det jeg og kroppen min sier, og justerer behandlingen deretter. Hun gir meg råd og enkle oppgaver mellom hver gang, som gjør at det kjennes veldig trygt å ha Hilde som Mentor, med hennes solide kompetanse og erfaring.”

  Inkubatorleder, TLab, Steinkjer, Norge

 • Hilde Holan

  “🇩🇰Hilde handler på det hele menneske. En konsultation hos Hilde sætter gang i mit system og får min krop til at hænge sammen og fungere i min ofte hektiske hverdag!”

  Chefskonsulent, Kbh Kommune

 • Hilde Holan

  “🇩🇰Den viden jeg har fået i gennem de år, jeg har arbejdet sammen med Hilde, og hvordan det har påvirket min krop, kan beskrives med 3 ord; nysgerrighed, bevidsthed & frihed!”

  Personlig træner & bioLEAD Instruktør

 • Hilde Holan

  “🇩🇰Efter at have deltaget i dit forløb har jeg helt sikkert fået meget mere flow i hele min krop - og jeg kan mærke en sammenhæng mellem hoved og krop på en ny måde, det er en lettelse, og hvor er det skønt at man kan mærke efter på den der ærlige måde, svært at forklare - men jeg føler jeg tager min krop mere seriøst!
  Jeg kan altså også se forskel og det giver bare så god mening.
  Så dejligt at blive støttet hertil Hilde❣️ ”

  Træningsinstruktør, København.

 • Hilde Holan

  “🇩🇰 Hildes forløb har givet mig;
  - en indsigt i mig selv, som gør at jeg er blevet meget bedre til at sige fra
  - hjulpet mig til at se hvad der er de største energislugere i mit liv - givet mig mod til at prioritere mig selv
  - forståelse af at bruge 3-5 min. på mig selv hver dag er bedre end slet ikke at bruge tid helt for mig selv
  - dine behandlinger giver min krop energi, spændinger slipper & min vejrtrækning letter
  - og ikke mindst; du er aldrig længere væk end en mail eller et opkald, når jeg kører fast er det rart at vide jeg kan sende dig en mail for gode råd og motivation”

  København


Har du spørgsmål til forløbet?  

Skriv til Hilde og ansøg om en afklarende samtale.

 

Her besvarer Hilde dine spørgsmål, så du kan vurdere, om I er det rette match på din rejse.

Udfyld kontaktformularen og skriv, at du ønsker en afklarende samtale.

 

Ansøg om en afklarende samtale

 

Få Hildes Gratis Guide til hvad der er vigtigt for at din krop bliver din bedste medspiller på dit hold! JA TAK - jeg ønsker Hildes Guide