ET MÆRKBART FOREDRAG SOM BOOSTER DIN SUNDHED!

 

 

#kenderdufølelsen?

AT (OVER)LEVE I HAMSTERHJULET MED EN KROP SOM IKKE LEVERER!

JA TAK - JEG ØNSKER AT BOOKE FOREDRAG

#

kender

du

følelsen?

AT (OVER)LEVE I HAMSTERHJULET MED EN KROP SOM IKKE LEVERER!

ET MÆRKBART FOREDRAG SOM BOOSTER DIN SUNDHED!
ET MÆRKBART FOREDRAG SOM BOOSTER DIN SUNDHED!

 

 

#kenderdufølelsen?

AT (OVER)LEVE I HAMSTERHJULET MED EN KROP SOM IKKE LEVERER!

8Y9A9622

Hilde giver jer 3 oversete & afgørende parametre for en sund & juicy krop i 2023

Har I brug for en cocktail af feel good vitamin indsprøjtning & rå ærlighed? Book Hilde ud til jer og boost jeres tilgang til egen krop & energiregnskab - har du det bedre, gør du det bedre! 

I foredraget #kenderdufølelsen? giver Hilde jer sin unikke løsningsmodel hun har udviklet på baggrund af 20 års erfaring fra sin egen kliniske praksis som terapeut.

Foredraget bygges op rundt 3 oversete parametre der er afgørende at opdatere i vores krop i dagens 'fast pace' samfund - for at kunne forvente at levere bæredygtig effektivitet med lave omkostninger i din krop & dit helbred!

Ja tak - vi ønsker et boost af Hilde!

Hvor lykkelige og vitale er vi i vores krop i dag? 

#kenderdufølelsen? - er et underholdende, inspirerende og mærkbart foredrag om, hvad der kræves af os for at leve i en sund krop - med puls - i dagens 'fast pace' samfund.

Vi lever i og med kroppe som irriterer, frustrerer og bekymrer, men faker lykke og overskud i vores # online!

Vi lever med en rovdrift vi anser som normal - hvor vores krop ofte betaler en høj pris - bare for at kunne hænge med og holde ud - og hvor nogen af os betaler en højere pris end andre.

Vi lever i en poleret verden som jagter sandhed, perfektion og korrekthed - hvor selv vores uperfekte krop skal være perfekt! Vi svømmer i flotte teorier og forskningsresultater vi fagpersoner bliver liderlige af! Spørgsmålet er; hænger det sammen i praksis?

8Y9A0016b-edited
8Y9A0055

Sundhed er så meget mere end broccoli og intervaltræning!

Opdater din krop til 2023!

Kroppens intelligens er så undervurderet, mistforstået & bedøvet - hvilket koster både samfundet og dig meget. Spørgsmålet er; hvor meget?

Sat på spidsen lever vi i dagens samfund i stagnerede og inflammerede kroppe, som higer efter at blive fikset. 

Det er tid til en opdatering af vores Mindset omkring kroppen! For at sige det politisk ukorrekt; at rense op i gammelt lort bliver afgørende, hvis vi skal forvente nye og bedre resultater i det hurtige tempo, vi lever i dag.

Det er ikke bare vores ydre klima, som higer efter bedre ressource forvaltning - det gør vores kroppe og indre klima i aller højeste grad også!

Fremtiden kræver at vi tager større lederskab i egen krop, med andre ord; at vi tager det fede ansvar - hvor ordet ansvar går fra at være; en grundlæggende følelse af dårlig samvittighed til en kraftfuld følelse af ejerskab!

"Hvis det har spredt sig, kan vi ikke hjælpe dig - glædelig jul"!

Læge - Rigshospitalet København December 2019

OM FOREDRAGSHOLDEREN

Hilde - en eminent terapeut & formidler!

Hilde er uddannet fysioterapeut, elsker at udfordre en konservativ branche og har udviklet behandlingsmetoden bioLEAD. Hilde giver dig her et ufiltreret foredrag med masser af glimt i øjet.

Om det der gør ondt, om hvordan vi har designet et samfund, som har "glaseret lorten" for at få den til at se bedre ud, selv om den "smager lige så råddent"!

Om forvirring og håbløshed - men ikke mindst - om hvilke muligheder vi er her med - og at du er din absolut vigtigste aktie i din egen sundhed! 

Hilde giver dig inspiration og håb baseret på sin faglige ekspertise og ikke mindst, med sin egen personlige historie - hvor kræft og dødsangst åbnede en ny dimension og gav et spark i røven og en klarhed om et budskab, Hilde brænder for at give videre.

Et budskab alle kan inspireres af; hvor formålet er at have det så ærligt godt som muligt, mens vi er her!

BOOK HILDE UD TIL JER OG BLIV INSPIRERET! TAG KONTAKT OG VI ER I DIALOG!