bioLEAD

Est. 2003

 

Den Flydende Anatomi™ (DFA™) er en praktisk vidensplatform som tilbyder online og fysiske WORKSHOPS i Danmark og Norge - og er for dig som arbejder med krop og bevægelse

Den Flydende Anatomigiver dig en helhedsorienteret tilgang til krop og anatomi - særlig tilpasset fast pace samfundets symptomer og ubehag  

 

Den Flydende Anatomi™ har som formål at inspirere - samt give dig enkle og effektive redskaber til dit arbejde - som hjælper dine klienter til at tage et optimeret ansvar for egen krop og iltmaske! 

 

 Jeg håber vi ses - Hilde Gudding Holan  

 

Den Flydende Anatomi™ er en praktisk vidensplatform som tilbyder online og fysiske WORKSHOPS i Danmark og Norge - og er for dig som arbejder med krop og bevægelse

 

Den Flydende Anatomi™ giver dig en helhedsorienteret tilgang til krop og anatomi - særlig tilpasset fast pace samfundets symptomer og ubehag

 
Den Flydende Anatomi™ har som formål at inspirere - samt give dig enkle og effektive redskaber til dit arbejde - som hjælper dine klienter til at tage et optimeret ansvar for egen krop og iltmaske!


 Jeg håber vi ses - Hilde Gudding Holan  

 

Kommende WORKSHOPS

 

Bækkenets oversete flydende potentiale - en nøgle til effektive resultater

DANSK ONLINE WORKSHOP / 3. Oktober / kl 19-21 / FULDT BOOKET

NY DATO: 24. Oktober

Plads til 10 deltagere

 

E5A4A287-AB66-496F-8255-2486DBCC3414

DU FÅR SVARET PÅ:

 • Hvorfor bækkenet er et nøgleområde for mange af nutidens smerter og symptomer i kroppen.
 • Hvordan forståelse af kroppens - stadig undervurderede -  fasciestrukturer giver os tilgang til effektive løsningsmodeller - som er særlig tilpasset et fast pace levevis. 
 • Hvordan et frigivet bækkenområde - og dets flydende strukturer - giver kroppen optimale forudsætninger for optimeret mobilitet, stabilitet og styrke i hele kroppen
 • Hvordan en optimeret bevidsthed i bækkenområdet - gør det lettere at regulere stressniveauet i kroppen
 • Hvordan bioLEAD™ teknikkerne - som du vil blive præsenteret for i Workshoppen - gør det lettere for dine klienter at tage ansvar for egen krop i en hektiske hverdag
 • Hvordan optimeret formidling giver dine klienter optimerede resultater - og bliv introduceret til formidlingsteknikken bioINTEGRITY™
 • Hvordan en optimeret tilgang til din egen krop - og dit eget bækken - giver dine klienter bedre resultater
 • Hvordan et opdateret Mindset kan hjælpe dig med at skabe win win løsninger i dit arbejde - så dine klienter kan tage større ansvar og dit arbejde blive lettere
 • Q & A

PRIS: 900 ,- DKK


BOOK DIN PLADS I DAG / så ses vi d 24. Oktober

 

En DFA™ WORKSHOP er for dig som er

En engageret fagperson, som arbejder med krop & bevægelse - som behandler, terapeut eller inden for træning som personlig træner eller holdinstruktør.

Du er drevet af at hjælpe dine klienter til at have det bedre i kroppen - og brænder for at gøre en forskel via dit engagement. 

Du værdsætter din egen krop i dit arbejde højt, eller du ønsker at sætte større fokus på dig selv og dit eget energiregnskab.

Du ønsker at skabe win win mellem dig og dine klienter - hvor de tager et optimeret ansvar i egen krop samtidig med at du bruger så få kræfter som muligt i dit arbejde.

 

Du oplever i din praksis

Du har klienter som oplever symptomer og ubehag i kroppen som kræver mere end et quick fix

- dine klienter oplever smertetilstande som vender tilbage, skader som ikke restituerer optimalt, mental overbelastning og emotionelle ubalancer.

Du oplever at dine klienter er udfordret i dagens fast pace samfund, hvor mange lever i en presset ubalance som resulterer i symptomer og ubehag.

Du oplever, eller har oplevet, at din egen krop betaler en pris for dit engagement og din hjælper-rolle.

Brown Modern Bicycle Wooden Sign Instagram Post
7228333B-CFBA-44EB-A0CB-0D49A54D9F65

 

Den Flydende Anatomi™ tilbyder dig

"Vi lever i en tid, hvor der ikke er plads til flere flotte ord og teorier - vi lever i en tid der kræver handling!" Hilde Gudding Holan

Den Flydende Anatomi tilbyder praktiske WORKSHOPS som giver dig inspiration og enkle redskaber til din praksis - som er særlig tilpasset nutidens fast pace udfordringer i kroppen - hvor et hurtigt tempo og et højt pres dominerer. 

Den Flydende Anatomi repræsenterer en helhedsorienteret left & right brain approach til krop og anatomi - som fusionerer den traditionelle lineære & målbare left brain-tilgang til anatomien med en sammenhængende & mærkbar right brain-tilgang

Den Flydende Anatomi giver dig teknikker som sætter fokus på at genskabe sunde viskoelastiske fasciestrukturer, et optimeret lymfesystem samt forbedret mikrocirkulation i kroppen. 

Den Flydende Anatomi sætter fokus på en sammenhængende anatomi - deriblandt de oversete Blindzonerne i kroppen. Vi udarbejder en forståelse (og fornemmelse) for hvordan stagnation et sted i kroppen ofte giver smerter og symptomer et helt andet sted. Blindzonerne sætter dermed fokus på årsag og sammenhæng - og udfordrer quick-fix mentaliteten vi er trænet til. 

 

En DFA™ WORKSHOP giver dig

“Fremtiden kræver en opdateret forståelse & fornemmelse - af hvad et optimeret ansvar over egen krop - betyder i praksis” Hilde Gudding Holan

Den Flydende Anatomi giver dig effektive teknikker og øvelser som er særlig tilpasset de udfordringer vi ser i dagens fast pace samfund. Hvor målet er; færre smerter, optimerede forudsætninger for funktionel mobilitet, stabilitet og styrke, samt forbedret tilgang til ro og restitution. 

Du får teknikker og øvelser med 20 års erfaring fra klinisk praksis - som har bevist effekt på flere forskellige problemstillinger i kroppen. Teknikkerne zoomer ind på kroppens Blindzoner og hvordan et sammenhængende fokus på krop og anatomi giver effektive og varige resultater. 

Du får teknikker og øvelser som gør det lettere for dine klienter at tage optimeret ansvar for egen krop i en hektisk hverdag - og hjælper dig med at passe på din krop og dit energiregnskab i dit arbejde. 

 

112F1F9B-10E8-4476-9835-FBDB5842A8F8

 

  

Hvorfor lære mere om Den Flydende Anatomi™? 

 

86FEB6CF-D346-4172-9F5A-AD46574F7F42

 

Årsag #1: Den traditionelle anatomi er en begrænsning - i dagens fast pace living 

 • Dagens fast pace samfund domineres af symptomer og diagnoser der ikke længere bare kan fikses væk.
 • Du har klienter med komplekse smerteproblematikker, mental overbelastning, emotionelle ubalancer og svært ved at navigere efter kroppens signaler.
 • Den traditionelle lineære og left brain tilgang til anatomi - hvor kroppen illustreres i stykker og dele - begrænser vores praksis. Hvor vi kommer til kort - i dagens symptom og diagnose billede. 

 

Årsag # 2: Den Flydende Anatomi indeholder vigtige nøgler til en ærlig sund krop 

 • Fokus på hvordan vi optimerer kroppens flydende strukturer (bl a optimere; mikrocirkulation, lymfesystemets dynamik og fascievævets viskositet) & hvordan kroppens oversete flydende Blindzoner er årsag til mange problemstillinger i kroppen.
 • Hvordan Den Flydende Anatomi er en undervurderet komponent til at skabe; optimeret funktionel bevægelighed, neuromuskulær kontrol & dermed tilgang til kroppens stabilitet og styrke.
 • Hvordan Den Flydende Anatomi giver dine klienter tilgang til en ny bevidsthed i kroppen - og dermed gør det lettere for dem at tage ansvar i egen krop.
 • En helhedsorienteret praktisk tilgang til anatomi - som ser kroppens fysik i én sammenhæng med den mentale og emotionelle tilstand.


A6E6B22A-C0E9-49B7-9AF7-0FEE3EEDC76C
2A9E7E04-E136-4066-A892-D31BA377B61D

 

Årsag # 3: Hvor langt det kan være mellem teori og praksis - i praksis!

 • Den Flydende Anatomi er praktiske WORKSHOPS, som sætter fokus på at give dig enkle og effektive redskaber og øvelser, som du kan bruge sammen med dine klienter.
 • Den Flydende Anatomi WORKSHOPS præsenterer dig for behandlingsmetoden bioLEAD Methods effektive teknikker samt bioLEADs formidlingsteknik bioINTEGRITY, som gør det lettere for dine klienter, at tage ansvar for egen krop.
 • Den Flydende Anatomi sætter skarpt fokus på din bevidsthed om din egen krop og måden du bruger den i dit arbejde, så du undgår at gå på kompromis med dit energiregnskab eller at "give for meget af dig selv". 

LÆS MERE OM bioLEAD METHOD HER


 

BONUS til dig der deltager 

Den Flydende Anatomi repræsenterer bioLEAD Methods faglige profil.

bioLEAD er en metode som giver dig som fagperson effektive teknikker som hjælper dine klienter at tage ansvar for egen krop i en travl hverdag - i et fast pace samfund.

Når du tilmelder dig en Den Flydende Anatomi WORKSHOP (uafhængig om den er fysisk eller online) får du direkte tilgang til et teoretisk online kursus som er udviklet af Hilde Gudding Holan.

Dette er en BONUS for dig der ønsker at forberede dig til vi mødes fysisk eller online. 


714C8C46-1ADC-47E8-A6E3-51C8A35BBC76

 

Udvikler af Den Flydende Anatomi & bioLEAD Method

Hilde Gudding Holan er uddannet fysioterapeut og står bag udvikling af Den Flydende Anatomi™ og behandlingsmetoden bioLEAD Method - hvilket er udviklet på baggrund af hendes unikke resultater fra sin 20 årige kliniske praksis.

Hilde har siden 2012 specialiseret sig i forståelsen af kroppens bindevævsstrukturer og hvordan de påvirker bevægelse & resten af vores anatomi, og har over flere år samarbejdet med en international forskningsgruppe for at udvikle og optimere redskaber i praksis - både inden for træning og behandling.

 

“Fremtiden kræver at vi tager et optimeret ansvar for egen krop - og ikke på den måde vi kender det i dag - hvor vi skal huske at spise broccoli og bevæge røven en gang i blandt!

Fremtiden kræver at vi bliver i stand til at tage et større ansvar for vores indre tilstand - helt konkret; hvordan vi helt ærligt har det - samt ansvaret for hvordan vi coper med og regulerer denne tilstand.

Jeg ønsker via bioLEAD Method at videreformidle enkle og effektive teknikker - det er let at implementere i en travl hverdag i et fast pace & info overloaded samfund".


Hilde Gudding Holan

 

8Y9A9905
BOOK DIN PLADS TIL NÆSTE WORKSHOP HER
Hilde Holan

“Dit kursus bekræftede mine egne tanker og mere til. Hands on og less is more for the body, er nu blevet en endnu større del af min
undervisning, efter kurset, Den Oversete Flydende Anatomi, som bestemt var en øjenåbner.
Jeg får lyst til at vide mere og arbejde mere med disse teorier.”

Indehaver Reformer Studio, Køge, Danmark

Hilde Holan

“Det har været spændende at lytte til dit online kursus - mange gode og nødvendige tanker - og yderst lærerigt, også for mig som læge. At se sundhed (og sygdom) i et komplekst samspil mellem biologi, vores egne historier og omgivelsernes måde at tænke på - ja, det er lige mig!”

Læge, Præstø, Danmark

Hilde Holan

“Hildes formidling er proff & entusiastisk, skaper et løft,håp og motivasjon i arbeidet med pasienter. Jeg heier på Hildes nytenkning og innovasjon og at hun samler trådene så konkret og enkelt for oss. Så takk Hilde for at du både utfordrer og åpner oss.”

Fysioterapeut & Yogaunderviser, Steinkjer, Norge

Hilde Holan

“Siden vores workshop har jeg haft travlt med at bruge dine gode ideer til at gøre min undervisning endnu bedre. Jeg har allerede introduceret et nyt hold til mine kunder, hvor vi tuner ind på den flydende anatomi!

Jeg var totalt begejstret for din aktuelle tilgang til kroppen, at vi skaber flow og nydelse ved en blidere tilgang til kroppen, og ikke mindst at lære vores kunder, at ingen kan fixe dem. Så kæmpe TAK for at dele din viden og dine indsigter og inspirere så meget. TAK FOR DIG!”

Indehaver House of Pilates, Charlottenlund, Danmark

 

 

 

Gør det lettere for dine klienter at tage et opdateret ansvar for egen krop i en fast pace hverdag 

- med en optimeret tilgang til deres flydende anatomi

 


Kom med på næste WORKSHOP og få effektive redskaber til din praksis
C0290494-7DBA-4405-B0E9-C42F7B482BA4-edited-edited