Ønsker du at skabe mærkbare ændringer i din krop - med langvarig effekt?

Så er den vigtigste nøgle til succes i dagens hektiske levevis & informationsjungle

- at få hjælp til at implementere en enkel løsningsmodel som er særlig tilpasset din krop og din hverdag.

Jeg kalder det at sidde i førersædet!

 

Jeg tilbyder et enkelt og effektivt 12 ugers program som hjælper dig med at implementere PRODUKTIVE PAUSER i din hverdag.

Programmet er særlig designet for at gøre det enkelt at inddrage pauserne i din hverdag. Du afsætter nogle minutter jævnligt, lytter til det fokus jeg giver dig - og nyder de ændringer du oplever undervejs. 

 

I løbet af 12 uger hjælper jeg dig med at fintune din forvaltning af din krops værdifulde energiregnskab på en optimal måde - når hverdagen blæser derudaf.

(En evne som aldrig har været vigtigere end den er i dagens hektiske jag).  


12 uger med mig giver dig en unik tilgang til behandlingsmetoden bioLEAD

♻️ forløbet gør det enkelt at implementere bioLEADs kraftfulde øvelser og teknikker i en hektisk hverdag - i trygge rammer derhjemme.

♻️ hvor du får hjælp til at sammensætte et program som er tilpasset din krop og dine behov lige nu - og implementere PRODUKTIVE PAUSER i din hverdag.

♻️ så du kan have fuldt fokus på den forskel du brænder for at gøre (og være) i dit liv - uden at din værdifulde energi går tabt - og du ender med at brænde ud - eller leve dit liv i en normaltilstand hvor batteriet konstant er i det røde felt!

 

♻️Er det dig? Så scroll videre og læs hvilken værdi jeg giver dig på 12 uger - din krop vil elske dig for det!

Engagerede hilsener fra Hilde Gudding Holan - fysioterapeut og udvikler at behandlingsmetoden bioLEAD♻️

 

White And Green Minimalist Geometric Table Of Contents Document - 2

 

DU OPLEVER

et eller flere af følgende punkter

 

🚩 Smerter og spændinger i kroppen som ikke slipper - eller vender tilbage.

🚩 Et mentalt pres som resulterer i uro og udfordringer med at slappe af i din krop og dit sind.

🚩 Frustration, irritation, bekymringer eller andre følelser som stjæler meget energi i din hverdag. 

🚩 Et svingende energiniveau som du har svært ved at kontrollere og justere.

🚩 At dine empatiske evner ender i at du bruger mere energi end du genoplader.

🚩 En tendens til at give 130% af dig selv i situationer hvor 80% havde været rigeligt.

🚩 At "miste dig selv" i en hverdag hvor et travlt tempo - høje krav og bombardement af information og stimuli dominerer.

 
Sådan behøver det ikke være - CORRECTION - sådan skal det ikke være!
 
Hvis du er klar til at tage kraftfulde greb - så er du det helt rigtige sted.
 
Klik her og hop ombord sammen med mig i 12 uger
 • Hilde Holan

  “🇩🇰Hvis du er klar til at udfordre dig selv og klar til at finde ud af hvor "slemt det står til med dit indre og ydre styresystem" så er Hilde den helt rigtige at kontakte! Med hendes nemme og letforståelige "talks" og øvelser, har hun med sin humor, kæmpe viden og erfaring om og med kroppen hjulpet mig til at få det meget bedre både i kroppen og mentalt - lært mig at lade hele kroppen og ikke bare min hjerne guide mig til at forstå mig selv i denne her verden langt bedre.
  Hendes forløb er langsigtet og ikke bare brandslukning og her&nu hjælp!
  Tak Hilde!”

  København

 • Hilde Holan

  “🇩🇰Efter at have deltaget i dit forløb har jeg helt sikkert fået meget mere flow i hele min krop - og jeg kan mærke en sammenhæng mellem hoved og krop på en ny måde, det er en lettelse, og hvor er det skønt at man kan mærke efter på den der ærlige måde, svært at forklare - men jeg føler jeg tager min krop mere seriøst!
  Jeg kan altså også se forskel og det giver bare så god mening.
  Så dejligt at blive støttet hertil Hilde❣️ ”

  Træningsinstruktør, København.

 • Hilde Holan

  “🇩🇰Den viden jeg har fået i gennem de år, jeg har arbejdet sammen med Hilde, og hvordan det har påvirket min krop, kan beskrives med 3 ord; nysgerrighed, bevidsthed & frihed!”

  Personlig træner & bioLEAD Instruktør

B0552B58-7349-4CEF-8928-836053C7C2A7

 

12 UGER MED MIG INDEHOLDER

 

♻️Et unikt 12 ugers online forløb - som giver dig tilgang til mit bioLEAD Master Program 

Med bioLEAD Metoden har jeg et skarpt fokus på at give dig enkle og effektive redskaber og øvelser. Mit bioLEAD Master Program samler viden, inspiration og praktiske redskaber fra mine over 20 års erfaring med fra min kliniske praksis.

I løbet af 12 uger hjælper jeg dig med at sammensættes et skræddersyet program som er tilpasset dine udfordringer og behov.

 

♻️ Et 12 ugers online forløb med mig sætter et skarpt fokus på at implementere PRODUKTIVE PAUSER i din hverdag  - som hjælper dig til nye rutiner og muligheden til varige ændringer i din krop.

Online programmet er tilgængelig via en app - så du har dine øvelser og resten af indholdet tilgængelig både der hjemme, på arbejde og når du er på rejse.

 

♻️ Online programmet indeholder både fysiske øvelser som frigiver blokeringer i din krop - mentale fokus lydfiler som hjælper dig til et skrapt fokus samt implementering af ro og nærvær - samt værdifuld information som opdaterer din bevidsthed og dit mindset.

De første 6 uger modtager du nyt indhold hver uge - hvor hovedfokus er på at screene din krop  - og finde ind til dine behov lige nu

- og de sidste 6 uger hjælper jeg dig med at implementere din skræddersyede opskrift i din hverdag - du får adgang til din egen online portal som giver dig en mængde øvelser og information som hjælper dig med ag holde momentum. 

Jeg har lagt tilrette for at det skal være enkelt for dig at trykke på din pauseknap i din hverdag - og skabe mærkbare ændringer i din krop på få minutter. 

 

♻️ Du får unlimited mail support med mig - som er en vigtig del af et 12 ugers online forløb med mig. Din motivation, dit fokus og dit momentum er proportional med de resultater du sidder tilbage med efter de 12 uger - og jeg har fokus på at give dig den støtte du har brug for.

Med andre ord; jeg har din ryg!  

 

♻️Du får mulighed til tilkøb af 1:1 konsultationer for at optimere dit forløb.

 

Pris: fra 4.500,-

 

Klik her og tilmeld dig 12 uger online sammen med mig

 

ET 12 UGERS ONLINE FORLØB VIL GIVE DIG

 

♻️ En plads i førersædet i din krop! Hvor du bliver din vigtigste behandler i dit liv - så smerter, uro og spændinger ikke ender med at stjæle din værdifulde energi.

♻️ Nye skræddersyede rutiner / vaner i din hverdag - som er enkle at implementere derhjemme, på arbejdet og når du er ude at rejse.

♻️ Optimeret evne til at regulere og nulstille din krops stress- og spændningsniveau - så din krop spiller på dit holde - i din travle hverdag.

♻️ Ny oplevelse af ro og optimeret restitution af din krop - som træner dit nærvær og giver dig mental klarhed og overblik i pressede situationer.

♻️ Optimeret evne til at genoplade dit "kropsbatteri" og regulere dit energiregnskab - så du kan levere dit bedste, der hvor du brænder for at gøre en forskel.

♻️ En enkel og effektiv løsningsmodel som hjælper dig med at passe på DIG - i din travle hverdag.

 


Minimalist Website Launch Computer Mockup Instagram Post

 

Har du spørgsmål til 12 uger online med mig? Send mig en mail

 

Hvis du er interesseret i et 12 ugers online forløb med mig

- men har spørgsmål til forløbet eller ønsker afklaring om forløbet er for dig - så send mig en mail og vi er i dialog.


Thank you so much! I'll be in touch shortly.

 

Ønsker du et indblik i min unikke tilgang til kroppen inden du booker et online forløb?

 
Jeg tilbyder LIVING by SIGNATURE
- en inspirerende personlighedsanalyse som hjælper dig med at finde ind til din krops unikke Signatur
Living by Signature giver dig et landkort og en enkel strategi som er særlig tilpasset din krop 
og hjælper dig med at optimere din forvaltning af dit værdifulde energiregnskab i din hverdag.
Så du kan udnytte dit fantastiske og kraftfulde potentiale i dit liv!


Læs mere om LIVING by SIGNATURE her - og book en Online Konsultation i  dag - så hacker vi os ind i din Signatur og skræddersyer en enkel Strategi for din krop.

Så du kan Kickstarte små justeringer i din forvaltning af dine energiressourcer - og brænde igennem i dit liv - uden at din krop og dit helbred betaler en høj pris

 

Læs mere om Living by Signature her og Kickstart ændringer i din krop
E4665469-95C4-445F-82A7-BF634E7D31CA
8Y9A9905 2

 

Min egen vej fra overbelastet til overskud!

Jeg er uddannet fysioterapeut, har haft min egen kliniske praksis i København i 20 år, udviklet behandlingsmetoden bioLEAD - og skabt mange fantastiske resultater sammen med mine klienter.

Resultater som er skabt på baggrund af min utraditionelle tilgang og mindset til mit arbejde - et mindset som tør bevæge sig udenfor - og udfordre "hvad vi altid har gjort"!

Jeg er dygtig til det jeg laver, elsker mit arbejde og leverer resultater på højt niveau! 

Jeg brænder for mit fagfelt og har et enormt engagement og nysgerrighed. Dette kombineret med et høj 'empatisk design' - gør mig eminent i mit arbejde - men hvad med mig selv?

Min egen vej tilbage til mit førersæde!

At møde min egen væg, åbnede nye døre i min faglige tilgang til krop og sundhed - og blev grobunden til mit dette 12 ugers online forløb og tilgang til mit bioLEAD Master Program. 

Min egen 'walk the talk' tilgang - gør mig til en Mentor både med stærk faglig baggrund og dybdegående erfaring fra egne udfordringer i mit liv - hvor jeg daglig benytter min egen metode til at styrke min krop og mit fokus! 

Hilde Gudding Holan - Udvikler af bioLEAD Method og din Mentor til effektive og mærkbare resultater i din krop og dit liv.