bioLEAD - en unik behandlingsmetode som hjælper dig tilbage i førersædet i din krop

- så du kan navigere i et hektisk levevis uden at din krop betaler en høj pris

 

bioLEAD fusionerer et faglig solidt videnskabelig fundament med en kreativ, mærkbar og intuitiv tilgang til kroppen


Det giver dig en opdateret og mærkbar løsningsmodel - særlig designet til nutidens mest udbredte problematikker i kroppen.

bioLEAD sætter skarpt fokus og hjælper dig med at;

♻️ bevidstgøre og frigive modstand og spændingsmønstre i din krop på via fysiske behandlinger - samt enkle øvelser som hjælper dig med at vedligeholde behandlingsresultaterne derhjemme.

♻️ træne din evne til et indadrettet fokus i din krop - som giver dig teknikker til at regulere og nulstille din krops stress- og spændingsniveau i en hektisk hverdag.

♻️ designe en skræddersyet strategi særlig tilpasset din krop og din hverdag - og hjælper dig med at implementere rutiner og rytmer som giver dig bæredygtig løsningsmodel og varige resultater. 

♻️ opdatere dit mindset til din krop - en afgørende komponent i dagens hurtige fast pace samfund - hvor det traditionelle fikse-mindset bliver udskiftet med et empowered sæt-dig-i-eget-førersæde-mindset. 

♻️ se din krop som din vigtigste aktie i dit liv - til at udnytte dit engagement og din energi til at gøre din bedste forskel.9EE897FD-036F-497D-9323-9273C7AE6830

 

Som min klient får du eksklusiv tilgang til bioLEAD 

 

Jeg har designet et bioLEAD Master Program som giver dig en eksklusiv tilgang til min over 20 årige erfaring fra min kliniske praksis


Hvor jeg tilbyder dig både 1:1 hjælp og online forløb som er proppet med unik information og redskaber til dig der værdsætter ejerskabet i egen krop.

Jeg hjælper dig med at frigive din krops potentiale og optimere din forvaltning af dit værdifulde energiregnskab

- hvor du i løbet af 12 uger med mig ikke bare opnår mærkbare ændringer i din krop, skaber en kraftfuld forbindelse til din krops Signatur - så du kan have fuldt fokus på det du brænder for at gøre og være i dit liv. 

Mit bioLEAD Master Program er for dig som IKKE ønsker en one size fits all tilgang til din krop - og er klar til at bevidstgøre og frigive mere af dit fantastiske potentiale!


Læs mere om 12 uger med mig og de forskellige forløb jeg tilbyder
0E1FE31A-95E3-40DC-8043-085236DC4F2A

 

For dig som er faglig interesseret i krop og anatomi

 

Min mange års erfaring fra min kliniske praksis og et tæt samarbejde med en internationel forskningsenhed

- giver dig en løsningsmodel med et solidt faglig fundament og indholder følgende unikke ingredienser:


♻️ bioLEAD er udviklet på baggrund af en epigenetisk forståelse af krop og biologi - hvor kroppens genetiske udtryk afhænger af dets miljø og omgivelser.

En forståelse som giver os indblik i vores gode muligheder til at skabe ændringer - uafhængig hvilken arvemasse vi er her med - og at vi alle sidder på ansvaret for disse ændringer. Et ansvar vi selvfølgelig skal have hjælp til at udnytte.

En epigenetisk forståelse af din krop og Signatur - støtter dig i at sætte dig i det kraftfulde førersædet i din krop!

♻️ bioLEAD bygger på en dybdegående forståelse af kroppens stadig undervurderede bindevævstrukturer (fascievæv). En viden som implementeres i en praktisk metode som hjælper dig med at frigive modstand, stagnation og spændingsmønstre på en effektiv måde.

♻️ bioLEAD giver dig en sammenhængende forståelse og tilgang til din krop - og et fagligt mindset som udfordrer det traditionelle og opdelte forståelse af kroppens design.

Det giver dig en metode som IKKE kun sætter fokus på dine symptomer, smerter eller diagnose - men sætter et skarpt fokus på DIG og hvilke forudsætninger din krop har brug for - for at frigive en større del af dit unikke potentiale.

♻️ Vi besidder i dag meget viden om hvordan kroppen i praksis fungerer som 1 kommunikativ og intelligent enhed - som ikke kan separeres i stykker og dele.

MEN der er stadig et kæmpe GAP mellem teori og praksis.

Du lever i et samfund med et  traditionelt "left brain" mindset - hvor vi forsøger at forstå kroppens "sandhed" fra venstre hjernehalvdel. En sandhed som kan beskrives som; maskulin, lineær, opdelt og rationel.

Mens vi stadig i praksis mangler at værdisætte en "right brain" forståelse af kroppen som kendetegnes ved; det feminine, sammenhængende, restituerende, kreative og sansende del af vores krops design.

 

bioLEAD giver dig en "whole brain" tilgang til kroppen - for dig som ønsker mærkbare, kraftfulde og varige ændringer i din krop.56079336-1383-4DAF-9C4C-3C0DB8FD79FB

 

Er du interesseret i at Kickstarte mærkbare ændringer i din krop?

 

Jeg tilbyder LIVING by SIGNATURE

- en inspirerende personlighedsanalyse som hjælper dig med at finde ind til din krops unikke Signatur

- og giver dig et landkort og en strategi som hjælper dig med at optimere din forvaltning af dit værdifulde energiregnskab i din hverdag

Så du kan udnytte dit fantastiske og kraftfulde potentiale i dit liv!


Læs mere om LIVING by SIGNATURE her - og book din tid i dag - så hacker vi os ind i dit DNA og skræddersyer en Kickstart Strategi for din krop

Så du kan forvalte dine energiressourcer optimalt - og brænde igennem i dit liv - uden at din krop og dit helbred betaler en høj prisLæs mere om Living by Signature her og Kickstart ændringer i din krop
20E769C9-BAC5-4624-AB48-DB91C7203BE2