Forvalter du dit energiregnskab på din optimale måde? Og udnytter kroppen som det unikke KRAFTværk den er?


9951745D-0A49-456A-9DF9-A852C33A1DB6


Eller oplever du modstand i din krop og din hverdag med smerter, stress eller pres som sætter sig og stjæler din værdifulde energi

uden at du har en konkret strategi som er tilpasset din krops behov?

 
Jeg tilbyder LIVING by SIGNATURE
- en inspirerende personlighedsanalyse som hjælper dig med at forvalte dit kraftværk på din optimale måde
- og hjælper dig med at implementere en enkel strategi direkte tilpasset din krops unikke Signatur

 

Jeg giver dig en online konsultation med fokus på:

♻️ Hvilke områder i din krop som er fysisk blokeret eller indeholder meget modstand

♻️ Hvordan du kan forvalte din mentale energi på en optimeret måde

♻️ Hvordan du kan udnytte din kreative emotionelle KRAFT mere optimalt

♻️ Hvordan du kan forvalte din viljeKRAFT på din hensigtsmæssige måde (PS: en af de store skjulte energislugere for rigtig mange derude)

♻️ + Andre vigtige poster i dit værdifulde energiregnskab 

 

Book en Online Konsultation allerede i dag - og kickstart mærkbare ændringer i din krop.

Engagerede hilsener fra Hilde Gudding Holan - fysioterapeut og udvikler af behandlingsmetoden bioLEAD


 

Ærlig Sundhed kræver at vi bliver bedre til at fusionere viden & visdom!

 

Living by Signature fusionerer urgammel visdom med en opdateret viden - om din krops unikke dnaSignatur

Dette er en online konsultation for dig som er nysgerrig omkring din egen energiforvaltning & er interesseret i at se din krop fra et helhedsorienteret perspektiv


Living by Signature fusionerer 2 faglige metoder:


♻️GeneKeys  - en metode og personlighedsanalyse som fusionerer urgammel visdom med en nyere biologisk forståelse og epigenetisk tilgang til dit dna.

Din krops unikke koder udregnes fra dine fødselsdata - hvilket giver en kraftfuld indsigt i dit DNAs unikke koder og algoritmer

Jeg hjælper dig med at tolke resultaterne fra analysen - og relaterer din Signatur til din nuværende tilstand i din krop - og hvordan du kan optimere din værdifulde energiforvaltning - med enkle greb i din hverdag.

Du får en online konsultation som giver dig et landkort over dine fantastiske MULIGHEDER til at påvirke din krops "skæbne", udnytte dine styrker og optimere din forvaltning af dit værdifulde energiregnskab.

Læs mere om GeneKeys / OBS: Jeg tilbyder IKKE Gene Keys Metoden - men benytter dens geniale udregning og teoretiske baggrund - og fusionerer dette med min helhedsorienterede tilgang til kroppen.


♻️bioLEAD - en helhedsorienteret behandlingsmetode som giver dig en praktisk & skræddersyet strategi tilpasset din hverdag.

bioLEAD har som hovedformål at hjælpe dig med at implementere praktiske, enkle og effektive redskaber i din hverdag - så du kan sætte dig i det kraftfulde førersædet i din krop - og regulere din krop og dit energiregnskab indefra på en kraftfuld måde.

Læs mere om bioLEAD her


PS: Living by Signature er IKKE en personlighedsanalyse som har som formål at placere dig i endnu en kasse og give dig et facit svar på hvem du er!

Living by Signature sætter fokus på at udnytte din nysgerrighed og hjælpe dig ud af  begrænsende overbevisninger og programmeringer som har bevæget dig off track - og væk fra din krops autentiske Signatur.

Og hjælpe dig til at finde hjem igen - så du kan udnytte dine værdifulde energiressourcer optimalt i din hverdag, og se din krop som din vigtigste medspiller i dit liv.

 

Normal Pris: 1.500,-

Få 25 % rabat i hele juni

Din pris lige nu: 1.125,-

  

Klik her og book en tid sammen med mig til at kortlægge din krops unikke Signatur
9EE897FD-036F-497D-9323-9273C7AE6830

 

"Every human is born to be a rebel - in sense of filling a space in the world that cannot be duplicated by another".


 

B751EAB0-EF80-4370-9477-D02E89312E2F


Living by Signature - book en online konsultation som indeholder:

 

♻️ Gennemgang af din personlige profil - hvor du får et overblik og landkort over din krops energiprofil - som sammenlignes med din nuværende status. Vi sætter fokus på de vigtigste punkter til at kickstarte mærkbare ændringer - der du er lige nu. 

♻️ Vi finder ind til hvilke områder og temaer som dræner dit energiregnskab mest - og hvor det er stor sandsynlighed for at gamle programmeringer og vaner spænder ben for dig i dag.

♻️ Og hvilke fokuspunkter som er vigtigst for dig - for at genoplade dit batteri på en optimal måde i din hverdag. 

♻️ Eksempler på temaer vi kommer ind på - hvor du med stor sandsynlighed har rigtig gode muligheder til optimeret forvaltning er;

mental regulering, udnyttelse af emotionel og kreativ kraft, optimal brug af viljestyrke som kraftressource, coping af travlhed, pres og stress etc.

♻️ Vi kigger på din Signaturs naturlige egenskaber og hvordan du kan udnytte disse i din nuværende hverdag - for optimal energiforvaltning. 

♻️ Du får hjælp til at screene din nuværende status i din krop - via en enkel øvelse (du modtager et let spiseligt online materiale inden vi mødes online) som hjælper dig med at sætte skarpt fokus ind - på din nuværende status & hvilke ændringer du ønsker at opnå.

♻️ Jeg hjælper dig med at kickstarte implementering af PRODUKTIVE PAUSER i din hverdag - og træne din værdifulde evne til at regulere og nulstille din krop og dit energiregnskab - på en kraftfuld måde indefra.

 

Kort opsummeret hjælper jeg dig med at sætte et ærligt fokus på dig og det din krop har brug for

- så du kan passe på dig og træne dit Mindset til at blive din vigtigste behandler i dit liv.

Jeg kalder det at sidde i førersædet!

 

Normal Pris: 1.500,-

Få 25 % rabat i hele juni

Din pris lige nu: 1.125,-

 

 

Klik her og book en tid sammen med mig til at kortlægge din krops unikke SignaturKickstart mærkbare ændringer allerede i dag!

En Living by Signature online konsultation foregår på følgende måde:


♻️ Du booker en online tid med mig (60. -75. min)

PS: Jeg åbner altid for et begrænset antal tider ad gangen - så det er først til mølle når jeg åbner nye tider ♻️

♻️ Efterfølgende modtager du et betalingslink - og let spiselig online materiale som klæder dig på til vores online konsultation.

♻️ Vi mødes online hvor vi gennemgår dit fantastiske potentiale og Kickstarter mærkbare justeringer i dit værdifulde energiregnskab.

♻️ Efter vores Online Konsultation modtager du en opsummering af de vigtigste punkter i din unikke Signatur - så du har en enkel opskrift du kan implementere i din hverdag.

Det er muligt at booke en opfølgningskonsultation.

Jeg giver dig også et indblik i hvordan jeg kan hjælpe dig med at implementere mærkbare og kraftfulde ændringer i din krop på 12 uger

MEN; uafhængig om du ønsker min hjælp fremadrettet eller ønsker at bevæge dig videre på egen hånd - giver jeg dig en konkret og enkel strategi du kan følge - for en få så meget ud af din værdifulde energi som muligt i din hverdag.

Normal Pris: 1.500,-

Få 25 % rabat i hele juni

Din pris lige nu: 1.125,-

 

Klik her og book en tid sammen med mig til at kortlægge din krops unikke Signatur
56079336-1383-4DAF-9C4C-3C0DB8FD79FB