Dine smerter er så usexet!

492E38DF-FB06-42A7-8806-048EC1DDCB16


Kender du følelsen af at kroppen er pisse irriterende? Frustrerende? Ubehagelig at være i?

Den opfører sig ikke som den burde gøre! (Den ser forresten heller ikke ud som den burde!) Noget er FORKERT!

!

Vi lever i en tid hvor vores kroppe, kort opsummeret er; stagnerede og inflammerede!

Hvordan opleves det i praksis? Symptomer og diagnoser som ikke forsvinder, som flytter rundt i kroppen - & som ikke bare lige, kan fikses!

!

SÅ; SMERTER!

Man skulle tro det var et prestigefyldt område - som struttet af innovation - nytænkning - AKA; hvordan kommer vi af med irriterende & begrænsende smerter???

Det såkaldte (kedelige) Muskel Skelet området (AKA dine smerter), er kendt som det fagområdet som; KOSTER MEST - RAMMER FLEST - FÅR MINDST!!

Med andre ord - selv om vi lever i en verden hvor flere og flere har det ubehageligt i kroppen - så er dine smerter ikke så vigtige! Du dør trods alt ikke af dem - eller?

Smerter i kroppen er rangeret langt nede i hierarkiet i jagten på at løse krops gåden  - med andre ord; det er lav prestige i dine smerter!

!

Vi har aldrig været mere inflammeret (betændte) end vi er i dag - med andre ord går vi rundt i stagnerede kroppe som higer efter noget ilt og noget næring! Vores kroppe fortæller os at det er noget “rivende galt i laksegade”. 

En rovdrift på vores biologiske natur!

!

Smerter er ofte et tegn på at kroppen som helhed ikke har optimale forudsætninger for at kunne udnytte sin eminente intelligens - & opretholde et form for equilibrium. 

Et tegn på at der kunne være en ok ide med et lille retningsskift et eller andet sted!

Vi er dog trænet så hardcore ind i en kropsopfattelse af, at kroppen består af stykker og dele som kan fikses når et problem opstår - at vi higer efter opfindelsen som på et magisk vis tryller smerterne væk, uden at have nogen interesse for hvorfor kroppen har trykket på alarmknappen!

!

Det er da også så irriterende besværligt at se kroppen som en større helhed! Besværligt at skabe overblik over sammenhænge! Det er uoverskueligt! Umuligt at finde 1 facitsvar!

Nej, vi venter heller på pillen! Eller på appen som løser alle vore problemer!

Nogen skal trods alt tjene kassen på at fikse vores dårligdomme!

!

Efter mine 20 år i branchen er vores kropstilstand, efter min mening, ændret sig markant - vi får nye problematikker i - og med - kroppen! Problematikker der er svære at fikse hurtigt på 3 uger! Og med mine briller har jeg svært ved at se stor udvikling af Mindset og Løsningsmodeller i Praksis!

Vi lever generelt i og med et kropssyn hvor planen er, at industrien og myndighederne skal redde os fra vores dårligdomme! 

En ny pille på markedet som fjerner ubehaget og tryller væk symptomerne!! 

Et nyt high tech instrument som får vores bækkenbund til at strutte af stramhed! 

Ny forskning som fortæller os hvad der lige præcis er det vigtigste lige nu hvis du har rygsmerter! - og IGEN fortæller os at det faktisk er godt at spise broccoli og bevæge sig en gang i mellem!

!

Og eftersom vi lever i en tid som har mere information tilgængelig end nogensinde - så burde vi vel have løst den usexede smerte gåde nu? Eller?


  • ANYWAYS; indtil et af de store børsnoterede aktører på markedet kommer med løsningen - kan jeg jo bare sidde her i mine smerter og ubehag, og krydse fingre for at løsningen er lige rundt om hjørnet!  -  Jeg giver dem et par måneder!