8Y9A9622

Hilde Gudding Holan

Hilde er uddannet på fysioterapiskolen i København fra 2000-2003.

Siden 2003 har Hilde drevet flere klinikker i København, og haft rigtig mange kunder med forskellige problematikker i mellem hænderne - med meget gode resultater. Hilde står bag udviklingen af behandlingsmetoden bioLEAD.

Behandlingsmetoden bioLEAD er udviklet på baggrund af en lang erfaring fra klinisk praksis & inspireret af Hildes samarbejde med en international forskningsenhed i Tyskland fra 2012-2016 - med fokus på, at optimere forståelse af kroppens Fascie strukturer (bindevævsstrukturer) i praksis.

Ud over sin kliniske praksis, har Hilde under hele sin karriere undervist andre fagpersoner i hendes tilgang til krop og sundhed, og afholder nu kurser og tilbyder en uddannelse i bioLEAD metoden. 

Hilde er en nordisk kvinde; født & opvokset i Norge, har boet store dele af sit liv i Danmark - og ser sig selv i dag som 50/50. Hilde tilbyder i dag sin ekspertise både i Danmark & Norge.

I løbet af karrieren har hun rejst verden rundt for, at opdatere sin ekspertise via kurser, uddannelser og konferencer - samt  har skabt og samarbejder med et stærkt fagligt internationalt netværk.

Hilde værdsætter højt, at “walk the talk”! "Jeg har selv været igennem en hardcore opdatering af min egen krop og bruger selv den løsningsmodel, som jeg giver videre til mine kunder - på egen krop og i eget liv. Hvilket betyder, at jeg aldrig har set bedre resultater end jeg skaber i dag - til meget lave omkostninger i mit eget liv!"


Har du spørgsmål? Tag endelig kontakt!
8Y9A9772-edited

"Efter mine 20 års erfaring i klinisk praksis - med at have set rigtig gode resultater ved at have tænkt "ud af boksen" - ved jeg, at en opdatering af den måden vi ser og behandler kroppen vil give bedre resultater end vi ser i dag. Jeg har udviklet behandlingsmetoden bioLEAD som hjælper dig med, at opdatere din krop til dagens krav, samt give dig enkle og effektive redskaber til at tage lederskabet i din krop tilbage."

Hilde Gudding Holan – Uddannet Fysioterapeut og udvikler af bioLEAD Metoden.