8Y9A9622

Hilde Gudding Holan

Har taget fysioterapeutuddanneslen i København fra 2000-2003.
Selvstændig fra 2003 til i dag - og står bag udvikling af behandlingsmetoden bioLEAD.

Siden 2003 har Hilde drevet flere klinikker i København, og haft rigtig mange kunder med forskellige problematikker i mellem hænderne, med meget gode resultater.

Behandlingsmetoden bioLEAD er udviklet på baggrund af 20 års erfaring i klinisk praksis & inspireret af Hildes samarbejde med en international forskningsenhed i Tyskland fra 2012-2016 - med fokus på, at optimere forståelse af kroppens Fascia strukturer i praksis.

Ud over sin kliniske praksis, har Hilde under hele sin karriere undervist andre fagpersoner i hendes tilgang til krop og sundhed. Og nu afholder hun kurser og uddannelse i bioLEAD metoden, med hovedfokus på at opdatere og udvikle vores praksis.

Hilde er en nordisk kvinde; født & opvokset i Norge, har boet store dele af sit liv i Danmark - og ser sig selv i dag som 50/50. Hilde tilbyder i dag sin ekspertise både i Danmark & Norge.

I løbet af karrieren har hun rejst over hele verden for, at opdatere sin ekspertise via kurser, uddannelser og konferencer - samt  skabt og samarbejder med et stærkt fagligt internationalt netværk.

Hilde værdsætter højt, at “walk the talk”! "Jeg har selv været igennem en hardcore opdatering af min egen krop og bruger selv den løsningsmodel, som jeg giver videre til mine kunder - på egen krop og i eget liv. Hvilket betyder, at jeg aldrig har set bedre resultater end jeg skaber i dag - til meget lave omkostninger i mit eget liv!"

Har du spørgsmål? Tag endelig kontakt!
8Y9A9772-edited