Hvor grønt er dit græs?

Støvet Blå Surfer Foto Fitness Inspirerende Citat Instagram Opslag (2240 × 1260px) (1080 × 1080px)


Græsset er grønnest…. …..der du vander det - ikk?


Klassisk cliché ikk?


Hvor vander du græsset når det kommer til din krop?OG hvad betyder det egentlig helt lavpraktisk  - at vande dit græs - i dit travle 2023 liv? Vi ved godt vi skal være sunde, pligtopfyldende borgere!


Spise vores broccoli

Følge sundhedsstyrelsens råd og vejledning

Begrænse vores skærmtid

bla bla bla……


Vi ved så freaking meget i dag! Vi er så freaking kloge!


Men er din topetage koblet op på resten af kroppen? Er det hul igennem til hvad din krop i virkligheden har brug for - for at have forudsætninger til at have det godt?


Lad os nu antage at du er nogenlunde gennemsnitlig


Så lever du i en krop - som repeterer 95% af dine tankemønstre - hver dag


80% af de tankemønstre er destruktive for dig i dit liv!


Hvad betyder det egentlig?


Det betyder at du holder liv i - en stor del af det der irriterer dig rigtig meget i dit liv!


  • og en stor del af de overbevisninger og “sandheder” du navigerer efter i dit liv lige nu - er udslidte - ineffektive og replaceable….Vi bliver konstant fodret med at græsset er grønnere - et andet sted. Hvis du køber - hvis du gør - hvis du…..:


Vi har en hel industri som udnytter det?


Din krops tilstand - fungerer som så meget andet i dagens high tech, fast pace, info overload virkelighed; du har en idé om at; MERE VILLE VÆRE BEDRE


Du mangler noget = du har det ikke helt optimalt!


Ny pille

Ny operationstilgang

Ny slanketeknik

Ny træningsteknik

Ny behandlingsteknik

Ny opfindelse som magisk fjerner ubehag

Nyt Nyt Nyt Nyt

Mere Mere Mere Mere


Siden det moderne samfund startet den udvikling vi kender i dag - hvor vi fandt ud af hvor meget vi manglede og dermed kunne opfinde mere


- for så at blive afhængig af det vi opfandt som gjorde at vi blev nødt til at opfinde endnu mere …….etc…..har vi fået en oplevelse af at; MERE ER BEDRE!


Vi lever i en sundhedsverden hvor; vi konstant bliver bombarderet med; MERE!


Nu står vi på et ekstremt interessant tidspunkt i historien hvor meget er i ændring - og vi kan spørge os selv om mere virkelig er bedre?


Eller er; BEDRE I VIRKELIGHEDEN MEGET MERE? (og hvad fanden betyder det egentlig i din high tech virkelighed??)


Vil den kommende Iphone 19 MAX 4000 gøre dig mere lykkelig (du ved; indefra) i dit liv?


Eller vil denne nye Iphone 19 MAX 4000 bare få dig til at hige efter den næste Iphone 20 MAAAAAXXXX 160000?


MEN - tilbage til din krop og din sundhed - …….så er det faktisk det samme - jo mere vi får - jo mere oplever vi at vi har brug for for at……


Det lille kemikalie du sikkert kender som dopamin - som i starten blev beskrevet som; kemien i jagten på nydelse - indtil vi fandt ud af at det ikke var nydelsen som var målet - MERE var målet.


Og menneskets udvikling har helt klart haft gavn af dette design som har fået vores røv op af sædet og udviklet til højre og venstre!Du kender følelsen; at du er helt overbevist om at X er lige præcis hvad du har brug for! Du er helt sikker! Og når du har fået eller opnået X - er X ikke lige så lykkebringende som du havde fortalt dig selv?


Selvfølgelig har du det!


Det er stor sandsynlighed for at det på en eller anden måde styrer din hverdag (meget mere end du ønsker at erkende)


Og ser vi samtidig på udviklingen af vores “sundhedsstilstand” og sygdomsstatistik - så ser det sku ud som at vi stadig er udfordret - og ikke bare lidt udfordret - vi er et relativt presset folkefærd!


OG selv om vi har opfundet rigtig meget efterhånden -


Så er “PILLEN” som kurerer ALLE dine ubehagligheder stadig meget meget meget langt væk!


Men vi historiefortæller os selv (eller er det medierne eller industrien som gør??) - at liiiiiiiiiige om lidt - så er vi der - så har vi sku opfundet mirakelkuren som gør os OHHHHH så LYKKELIGE!Lets wrap it up!

HVAD NU HVIS:

Dig som læser dette - i dag - besidder alt hvad du har brug for - for at få det markant bedre end du har det i dag?


Hvad hvis den krop du nu er født med - faktisk indeholder det den skal bruge   for at få det bedre?


Hvad tænker du egenlig om det?


Tror du overhovedet på det?


DU VED sådan helt inderst inde - TROR DU PÅ DET?


Selvfølgelig gør du ikke det - det er det ingen af os der i virkeligheden gør - for vi er HARD CORE trænet ind i en verden som har givet os et hav af historiefortællinger og “sandheder” vi ubevidst lever efter hver dag!


Vi er HARD CORE trænet til; at hjælpen - der virkelig batter - er nødt til at komme udefra!Det fede er; at dig der læser dette og virkelig ønsker at tro på det - og har virkelig lyst til at starte at vande det græs du allerede har - på en optimeret måde - og ved at det virkelig vil kunne gøre en forskel.


- allerede er i gang med at starte dine ændringer!


Du behøver ikke vide HVORDAN du skal gøre det - og det er ligegyldig lige nu! LIGE NU når du læser dette skal du ikke vide; HVORDAN du skal få din krop til at have det bedre.


Bare brug nogle sekunder - og mærk ind i om du tror at din krop - I DAG - indeholder en intelligens som er så uforståelig høj?


Du besidder det du har brug for, for at påvirke din situation PUNKTUM - uanset hvad din situation er!


That´s it - for nu!


Løsningen skal nok dukke op - det vigtigste lige her og nu er; om DU dybt derinde kan mærke at du virkelig er interesseret i at træne dig selv i at vande græsset på din side - og finde ind til hvad det helt konkret betyder for dig.


TIP: tag gerne et styk papir - en kuglepen - giv dig 10 minutter - og skriv uden at tænke (så godt som mulig<3) - hvis din krop kunne fortælle dig hvad den har brug for lige nu - hvad ville den sige?

 

 

----------------------------------

Ønsker du min hjælp?

Mine eksklusive LEAD forløb hjælper dig tilbage i førersædet, så du kan have fuldt fokus på det du brænder for - uden at gå på kompromis med din krop

LÆS MERE OM MINE 1:1 LEAD FORLØB HER