Hvad er kvindekroppen værd?

Blog/kvindekroppen

 

“In medicine, man is the default human being.” G. Jackson

 

 Hvad er din kvindekrop værd?

- og ikke mindst - betaler kvinder generelt mere end mænd via deres krop i 2023?


 

Er du Kvinde?

Hvad betaler din krop i 2023?

 

Hvilke “leve symptomer & ubehag” er en del af din hverdag?


Symptomer som i bund og grund er irriterende og frustrerende ad H… til?


Er det tilfredsstillende? Du ved; hvor du er tilfreds helt ind i rygmarven?Vi har vidst det længe!


Forskning omkring krop, biologi, sygdomme og behandlingsmuligheder har taget udgangspunkt i mænd. Punktum.


Hvor kvindekroppen er blevet set på som en; underafdeling eller afart af den perfekte og optimale original.


Kvindekroppen har til hver en tid (ihvertfald meget længe) været et irriterende element i “sundhedsverden” - med vores frustrerende hormoner og cykliske tilstande - tilsyneladende uden form og lige linjer!


“Nej, I må sku tage til takke med de løsningsmodeller vi har fundet til manden, og være tilfredse med den hjælp I kan få!

 

Det er jo ingen grund til at blive hysteriske vel”?
For at komme med et meget konkret og efterhånden accepteret eksempel:

- så har vi længe vidst; at som kvinde er det meget mere sandsynligt at dine hjerteproblemer bliver overset, da symptomerne ikke ligner den perfekte originals; mandens symptomer.Kvinder har op til 4 gange større sandsynlighed for at ende op med en af nutidens store uforståelige problematikker; de såkaldte autoimmune sygdomme.


Hvor en stor del af de kvinder som ender med sådan en af slagsen, vil få følgende besked fra deres læge; “du er nok en hypokonder, det e nok psykisk, eller; du er nok bare for bekymret for dit helbrede generelt”. ETC......


Og så har vi selvfølgelig de overdrevet usexede kvindelidelser!


Det kvindelige underliv har helt klart - ud over oplagte situationer - ikke været et særlig prestigefyldt område at dykke ind i (læs;hysteri - fra hysteria - og betyder uterus AKA livmoder)!


AKA; Ikke vær for følsom! Tag dig sammen! Æd nogen piller! Hold ud, og ellers hold din kæft!  


Og som jeg skrev om i en tidligere Blog post; vores ekstremt usexede og lavt prestigefyldte; SMERTER! Hvor kvinder i højere grad rammes af de kroniske af slagsen, end mænd gør.


OG selv om kroniske smerter rammer samme antal af mennesker som; kræft, hjertesygdom og diabetes TILSAMMEN - får området ca 95% mindre i forskningsstøtte!


= “Kvinde; dine smerter er ikke noget vi interesserer os for, ihverfald ikke hvis det er smerter du har bøvlet med over længere tid!! Det er nok i bund og grund bare noget du bilder dig ind”!OG hvad er så LØSNINGEN?


Er du som kvinde bare et offer som skal holde ud og holde kæft?


Og akseptere at vi er underdanige i klassen når det kommer til vores biologi, helbred og hvordan vi har det?


Eller skal vi måske bare fortsætte med; at lade som ingenting - eller højst fortsætte med kun at snakke om problemet i flotte ord og vendinger så det lyder som om vi virkelig har tænkt at lave om på det


- uden at praksisen følger med?Absolut ikke!


Min erfaring med selv at have levet i en kvindekrop - med mine egne udfordringer - i 45 år - så er det min helt klare overbevisning


- at jeg er født med en SUPERKRAFT!


At samfundet så ikke værdsætter min superkraft endnu, får så bare være!


Og denne superkraft jeg snakker om - er IKKE en anstrengt og udslidt kopi af den maskuline version vi har målt os op mod i “alle” år!


Den er en unik del af mit intelligente kvindekrops design.


Den er ukendt og uudforsket - men tydelig


- og klar til at bevæge sig ud af sine gamle stive og rigide rammer.Jeg har taget min superkraft tilbage, og forvalter den efter mine absolut bedste evner.Det er nu (for mange af os) tid til - at genopbygge en udslidt krop og et udslidt design - efter mange års rovdrift


(og dette gælder ikke kun for dig der er født ind i en kvindekrop!

Alle som er her - med en krop - betaler en eller anden pris for den rovdrift vi i dag anerkender som normal!


SÅ: Forskningen bør og skal helt klart følge med - med mange flere ressourcer til at finde flere bæredygtige løsninger til kvindens biologi


MEN


det handler absolut ikke bare om; at sidde på røven og vente!


Den vigtigste forskel kan DU gøre.


LIGE NU.Det er ingen som kan give dig din SUPERKRAFT - du er selv nødt til at tage den - og lære at forvalte den til dit og din omverdens bedste!


Lad os kvinder tage den undervurderede og misforståede SUPERKRAFT tilbage og booste vores biologi & sundhed så vi sammen kan skabe bæredygtige ændringer fremtidige generationer kan nyde godt af  - i mange år fremover!


#reclaim&unleash


“From the birth of medicine in ancient times until the modern era, the womb was blamed for almost any illness that befell women, many of them gathered under the label Hysteria, then around a century ago, hormones came to be seen as the major culprit”.

Pain & Prejudice - a call to arms for women and their bodies.

 

----------------------------------

Er din krop blevet din modstander - og ønsker du min hjælp?

Mine eksklusive LEAD forløb hjælper dig tilbage i førersædet, så du kan have fuldt fokus på det du brænder for - uden at gå på kompromis med din krop

LÆS MERE OM MINE 1:1 LEAD FORLØB HER